• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Bielizna erotyczna, ubrania i przebrania do łóżka

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Ja przerobiłem:Szefową,Nauczycielkę,Sąsiadkę,Sekretarkę,Niewierną Żonę,Macochę...to pamiętam. I nie potrzeba do tego fikuśnych szmatek z sex-shopu,każda kobieta ma w swojej szafie coś co będzie pasowało do klimatu

Mężczyzna

Pawko

Nowicjusz
Ja przerobiłem:Szefową,Nauczycielkę,Sąsiadkę,Sekretarkę,Niewierną Żonę,Macochę...to pamiętam. I nie potrzeba do tego fikuśnych szmatek z sex-shopu,każda kobieta ma w swojej szafie coś co będzie pasowało do klimatu
I takie samodzielnie przygotowane stroje z tego co ma się we własnej szafie są często o wiele lepsze niż ta tandeta z neta

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
Na mnie zawsze działa sexi bielizna. Oczywiście jako element gry wstępnej, bo w trakcie to niewiele zostaję na mojej pani. Uwielbiam jak założy rajstopy lub pończochy, do tego delikatne gładkie majteczki i jakąś fajną koszulkę. Czasem trochę trudno ją przekonać i wpada do sypialni w bawełnianej piżamie ze spodenkami. Wtedy ściągam całość niemal od razu. Jeśli chodzi o mnie to albo wracam z pod prysznica w samym szlafroku lub w seksownych bokserkach. Wyjątek stanowią nasze wyjazdy weekendowe. Tam oboje robimy sobie różne niespodzianki przebieranki i w ruch idą body z dziurką, otwarte rajstopki, siateczkowe koszulki itp.

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Mężczyźni to tylko byle jakie bokserki ubiorą a kobiety muszą się stroić, malować. Jeszcze te bokserki z motywem bajek, łooo matko. Ani to seksowne ani fajne. Tak samo facet w koszuli w kratę. Nie jara mnie to.

Kobieta

Darianna

Cichy Podglądacz
Uwielbiam nosić bieliznę ale nie swoją tylko innych , czasem ubieram do zabawy majtki siostry a czasem w samych bokserkach ojca ;)
Też ktoś lubi to?

Mężczyzna

iLovePussy69

Podrywacz
Ja uwielbiam przebieranki do łóżka i seksowna bieliznę, mamy z żoną tego dużo ;) lubię jak żonka się przebiera za np niewinną dziewczynkę z kotkami, krótka spódniczka i bluzka no i koniecznie do tego zakolanówki bawełniane :) żona też to lubi więc nie jest to chęć jednej strony ;)

Mężczyzna

Manipulator

Seks Praktykant
Atrakcyjny człowiek sam w sobie ma pewien seksapil i samo ciało, wizualnie, namacalnie potrafi być nadzwyczaj seksowne. Zwłaszcza w dodatku emocji do danej osoby

Jednak pewne kwestie nie wzięły się znikąd

1. Seksowna bielizna nie bez powodu nazywa się seksowną
2. Za mundurem panny sznurem

Także drogie Panie, wszelkie atrybuty kobiecości dodadzą oliwy do ognia, już nie będę wymieniał, bo raczej wiadomo, chociażby przez pryzmat tego tematu - aczkolwiek mogę ujawnić swoją "listę"

I

Drodzy Panowie, strój strażaka, pilota, policjanta, lub zwyczajna koszula i marynarka, zegarek, okulary przeciwsłoneczne

Wszystko, by zrobić wrażenie na drugiej osobie i podkręcić klimat jest dostępne. Tylko trzeba trochę chęci i wyobraźni

Nie bądźmy bierni
Dbajmy o siebie nawzajem