I takie samodzielnie przygotowane stroje z tego co ma się we własnej szafie są często o wiele lepsze niż ta tandeta z netaJa przerobiłem:Szefową,Nauczycielkę,Sąsiadkę,Sekretarkę,Niewierną Żonę,Macochę...to pamiętam. I nie potrzeba do tego fikuśnych szmatek z sex-shopu,każda kobieta ma w swojej szafie coś co będzie pasowało do klimatu
Tak ja bardzo lubię damską bieliznę najlepiej majteczki satynowe, gładkie, śliskie uwielbiamUwielbiam nosić bieliznę ale nie swoją tylko innych , czasem ubieram do zabawy majtki siostry a czasem w samych bokserkach ojca
Też ktoś lubi to?
Jeszcze pociągająca bibliotekarka,![]()
Ta bezpruderyjna wdowa mnie zaintrygowałaOczywiście, że można. Seksowna pokojówka, wyuzdana sekretarka, perwersyjna pielęgniarka, bezpruderyjna wdowa czy słodka stewardessa![]()
Gdzieś ty była??Uwielbiam nosić bieliznę ale nie swoją tylko innych , czasem ubieram do zabawy majtki siostry a czasem w samych bokserkach ojca
Też ktoś lubi to?
Seksownie ubrane to lepiej niż nagośćUwielbiam jak żona zakłada seksowną bieliznę i pończochy do łóżka
zgadxam się w 100%!Może jestem nie normalny, ale wraz z partnerką (a także naszą przyjaciółką) nie wyobrażam sobie seksu bez rajstop lub pończoch.
Wcale nie, ja uwielbiam ją i najbardziej lubię BEZ niczegoSeksownie ubrane to lepiej niż nagość
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Jaka bielizna erotyczna dla nas facetow ? | Akcesoria erotyczne | 25 | |
A | Bielizna erotyczna | Fetysze i perwersje | 75 | |
J | Bielizna nie do pary... | Fetysze i perwersje | 0 | |
![]() |
crossdresser damska bielizna pończochy | Fetysze i perwersje | 3 | |
Ż | Używana bielizna | Fetysze i perwersje | 1 |