• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Biczowanie stóp dziewczyny...

Kobieta

Miss Ticklee

Cichy Podglądacz
Nigdy nie próbowałam bastinado (choć chciałabym), ale mam inny fetysz, który dość dobrze łączy się z tą praktyką :D Zresztą, zdradza mnie już sam nick haha. Kręci mnie za to bardzo praktyka orgasm control, zwłaszcza overstimulation. ^^

Kobieta

zawszewobcasach

Cichy Podglądacz
To jest bardzo wymagająca praktyka. Dużo zależy czy są to pojedyncze klapsy czy wiele krótkich i niezbyt silnych uderzeń.

Pomocne na pewno jest unieruchomienie partnerki , może ona też poprosić o knebel.

Po zabiegu ważne jest aby obiekt zabiegów a więc stopy były wymasowane i mogły zaznac odprężenia np w nowiusienskich sandałkach na wysokim obcasie. To taka nagroda za trud i poświęcenia :)

Kobieta

zawszewobcasach

Cichy Podglądacz
Tak. Na pewno poprawia krążenie.

Jest przesiąknięte fetyszem, szczególnie gdy całość jest zorganizowana jak przedstawienie a więc wstęp i wejście do komnaty , zaproszenie na leżankę albo fotel. Następnie ceremoniał unieruchomienia i obnażenia z butów stópek.

Za założenie adidasów czy balerinek powinny być dodatkowe baty. Dama jest damą nawet w takiej sytuacji.

Następnie sam zabieg czyli część główna a na koniec serwis w nagrodę dla damy. Oprawca na pewno ma tyle okazji aby się nacieszyć że on już nie potrzebuje więcej.

To może być fajne , teatralne , nie musi być krwawą jatką.

Kobieta

Naruko007

Nowicjusz
Tak. Na pewno poprawia krążenie.

Jest przesiąknięte fetyszem, szczególnie gdy całość jest zorganizowana jak przedstawienie a więc wstęp i wejście do komnaty , zaproszenie na leżankę albo fotel. Następnie ceremoniał unieruchomienia i obnażenia z butów stópek.

Za założenie adidasów czy balerinek powinny być dodatkowe baty. Dama jest damą nawet w takiej sytuacji.

Następnie sam zabieg czyli część główna a na koniec serwis w nagrodę dla damy. Oprawca na pewno ma tyle okazji aby się nacieszyć że on już nie potrzebuje więcej.

To może być fajne , teatralne , nie musi być krwawą jatką.
Dla mnie gorsze sa gilgotki