• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Biczowanie stóp dziewczyny...

Kobieta

Miss Ticklee

Cichy Podglądacz
Nigdy nie próbowałam bastinado (choć chciałabym), ale mam inny fetysz, który dość dobrze łączy się z tą praktyką :D Zresztą, zdradza mnie już sam nick haha. Kręci mnie za to bardzo praktyka orgasm control, zwłaszcza overstimulation. ^^

Kobieta

zawszewobcasach

Cichy Podglądacz
To jest bardzo wymagająca praktyka. Dużo zależy czy są to pojedyncze klapsy czy wiele krótkich i niezbyt silnych uderzeń.

Pomocne na pewno jest unieruchomienie partnerki , może ona też poprosić o knebel.

Po zabiegu ważne jest aby obiekt zabiegów a więc stopy były wymasowane i mogły zaznac odprężenia np w nowiusienskich sandałkach na wysokim obcasie. To taka nagroda za trud i poświęcenia :)

Kobieta

zawszewobcasach

Cichy Podglądacz
Tak. Na pewno poprawia krążenie.

Jest przesiąknięte fetyszem, szczególnie gdy całość jest zorganizowana jak przedstawienie a więc wstęp i wejście do komnaty , zaproszenie na leżankę albo fotel. Następnie ceremoniał unieruchomienia i obnażenia z butów stópek.

Za założenie adidasów czy balerinek powinny być dodatkowe baty. Dama jest damą nawet w takiej sytuacji.

Następnie sam zabieg czyli część główna a na koniec serwis w nagrodę dla damy. Oprawca na pewno ma tyle okazji aby się nacieszyć że on już nie potrzebuje więcej.

To może być fajne , teatralne , nie musi być krwawą jatką.

Kobieta

Naruko007

Seks Praktykant
Tak. Na pewno poprawia krążenie.

Jest przesiąknięte fetyszem, szczególnie gdy całość jest zorganizowana jak przedstawienie a więc wstęp i wejście do komnaty , zaproszenie na leżankę albo fotel. Następnie ceremoniał unieruchomienia i obnażenia z butów stópek.

Za założenie adidasów czy balerinek powinny być dodatkowe baty. Dama jest damą nawet w takiej sytuacji.

Następnie sam zabieg czyli część główna a na koniec serwis w nagrodę dla damy. Oprawca na pewno ma tyle okazji aby się nacieszyć że on już nie potrzebuje więcej.

To może być fajne , teatralne , nie musi być krwawą jatką.
Dla mnie gorsze sa gilgotki