• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Bezpieczny seks oralny

Mężczyzna

nieironiczny

Cichy Podglądacz
W jaki sposób zadbać o jamę ustną przed seksem oralnym bez prezerwatywy? Oboje z partnerem jesteśmy zdrowi choć u mnie ostatnio występują problemy z próchnicą i drobnymi ubytkami przez co czeka mnie kilka wizyt u stomatologa zanim to ogarnę. Nieco wzrósł mój niepokój że coś może mi się dostać do środka organizmu... a nie wyobrażamy sobie braku pieszczot oralnych przez ten czas. Bardzo delikatne mycie zębów godzinę przed i płukanie zwykłym listerinem przed oraz po seksie oralnym zmniejszy ryzyko ewentualnego przedostania się bakterii do krwioobiegu?

F

FikuMiku123

Guest
Seks i wszystko co jest z nim związane to nie plan filmowy. Najlepszy jest żywioł, tu i teraz, bez planowania, mycia, dezynfekowania, itp. Bo dla mnie to zakrawa na zabiegi medyczne a nie uniesienia erotyczne ;)