dzięki i na wzajem.Dziękujemy.
Miłego dnia dla Ciebie.

dzięki i na wzajem.Dziękujemy.
Miłego dnia dla Ciebie.
BDSM to Bondage Discipline Submission Masochism - nie ma tu nic o tym, że osoby muszą być sobie obce.Nie będę się rozpisywać na temat znajomości seksu BDSM wśród dyskutantów tutaj. Kilku trochę wie co to za rodzaj seksu. Inni praktykują coś co nazywają bdsm a inni swoją niewiedzę i ignorancje tematu starają się ukryć za kurtyna krytykowania i szyderstwa. Tak to już jest u nas. I tyle na tyle.
Co znaczy BDSM? BODY = Ciało; Domination=Dominacja; Sadizm=Sadyzm; Masochism=Masochizm czyli sado-masochistyczna-dominacja-ciała. To oznacza, że muszą w takim rodzaju seksu brać udział conajmniej dwie osoby. Jedna dominująca a druga uległa (zdominowana). W zasadzie obie osoby powinny czerpać z sesji pewnego rodzaju spełnienie na swój sposób. Dominująca osoba powinna osiągać spełnienie w zadawaniu "bólu" a osoba uległa powinna mieć cechy masochistyczne tzn, czerpać radość z odczuwania "bólu". Oczywiście muszą być spełnione pewne warunki aby sesja bdsm była prawdziwa. Oprócz pomieszczenia do tego celu i wyposażenia w przyrządy, narzędzia czy sprzęty jest niezbędna właściwa relacja pomiędzy dwoma osobami.
- powinny one być sobie obce
- Powinny być ustanowione podpisane zasady i warunki postępowania (kontrakt i preferencje)
Posiadam takie formularze i mogę udostępnić drogą mailową.
Rodzaje BDSM : Soft - rodzaj gry, zabawy seksualnej (najczęściej stosowany między dobrze znającymi się osobami) o minimalnym nasileniu bodźców.
Medicore - Gdzie stosowane bardziej nasilone bodźce i doznania bólowe
Hardcore - Stosowanie wyrafinowanych tortur w ramach podpisanego kontraktu.
Jak należy traktować osobę uległą i do czego trzeba dążyć w BDSM, zasady własności itp. przedstawie później jak to Was interesuje.
Osobę dominująca zwykle nazywa się Panem, Panią, Masterem, Madame a osobę podlegająca czynnościom niewolnikiem lub obiektem.
https://imagehost.pl/images/2025/12/15/EkastazaBol.jpg
Ja zawsze jestem stroną uległą i tylko w relacjach z kobietą.Porozmawiajmy o BDSM specjalnym rodzaju seksu. Co to jest BDSM? Jakie są wymagania odnośnie stron biorących udział seksie? Jakie sa zasady i zachowania? Jakie macie doświadczenia praktyczne? I inne zagadnienia. Ja wiele razy byłam poddawana zabiegom BDSM różnego rodzaju i poznałam większą cześć seksu. nadal jestem poddawana zabiegom BDSM.
Tak owszem.Masz tego więcej??
Dzięki za rozpoczęcie tego tematu. Zgadzam się, że BDSM to znacznie więcej niż "specjalny rodzaj seksu" – to często cała przestrzeń budowania relacji, oparta na skrajnym zaufaniu i wzajemnym zrozumieniu.Porozmawiajmy o BDSM specjalnym rodzaju seksu. Co to jest BDSM? Jakie są wymagania odnośnie stron biorących udział seksie? Jakie sa zasady i zachowania? Jakie macie doświadczenia praktyczne? I inne zagadnienia. Ja wiele razy byłam poddawana zabiegom BDSM różnego rodzaju i poznałam większą cześć seksu. nadal jestem poddawana zabiegom BDSM.
Ja uprawiam seks BDSM od kilkudziesięciu lat, jako obiekt do tortur. Lubie takie zajecia jak chłostanie, wieszanie za ręce, stopy, cycki, narządy, odbyt. Seks medyczny jak cewnikowanie, sondowanie cewki, lewatywy, wlewy do moszny, cycków, pecherza czy płukanie żołądka. Tortury penisa, jąder, odbytu, cycków. Lubię lateks, gumę, sex zabawki dużych rozmiarów. Lubię poniżanie, zmuszanie do ekshibicjomizmu publicznego, ból. Jak boli to osiągam niesamowite orgazmy. Jest tego bardzo dużo a tu mało miejsca. Jestem 50++jakim zabiegom konkretnie? Masz coś ulubionego? Ile masz lat i od jak dawno się tak bawisz i z kim? rozwiń, bo temat ciekawy...