• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

BDSM seks zaawansowany

Kobieta

Arletka

Podrywacz
Nie będę się rozpisywać na temat znajomości seksu BDSM wśród dyskutantów tutaj. Kilku trochę wie co to za rodzaj seksu. Inni praktykują coś co nazywają bdsm a inni swoją niewiedzę i ignorancje tematu starają się ukryć za kurtyna krytykowania i szyderstwa. Tak to już jest u nas. I tyle na tyle.
Co znaczy BDSM? BODY = Ciało; Domination=Dominacja; Sadizm=Sadyzm; Masochism=Masochizm czyli sado-masochistyczna-dominacja-ciała. To oznacza, że muszą w takim rodzaju seksu brać udział conajmniej dwie osoby. Jedna dominująca a druga uległa (zdominowana). W zasadzie obie osoby powinny czerpać z sesji pewnego rodzaju spełnienie na swój sposób. Dominująca osoba powinna osiągać spełnienie w zadawaniu "bólu" a osoba uległa powinna mieć cechy masochistyczne tzn, czerpać radość z odczuwania "bólu". Oczywiście muszą być spełnione pewne warunki aby sesja bdsm była prawdziwa. Oprócz pomieszczenia do tego celu i wyposażenia w przyrządy, narzędzia czy sprzęty jest niezbędna właściwa relacja pomiędzy dwoma osobami.
- powinny one być sobie obce
- Powinny być ustanowione podpisane zasady i warunki postępowania (kontrakt i preferencje)
Posiadam takie formularze i mogę udostępnić drogą mailową.
Rodzaje BDSM : Soft - rodzaj gry, zabawy seksualnej (najczęściej stosowany między dobrze znającymi się osobami) o minimalnym nasileniu bodźców.
Medicore - Gdzie stosowane bardziej nasilone bodźce i doznania bólowe
Hardcore - Stosowanie wyrafinowanych tortur w ramach podpisanego kontraktu.
Jak należy traktować osobę uległą i do czego trzeba dążyć w BDSM, zasady własności itp. przedstawie później jak to Was interesuje.
Osobę dominująca zwykle nazywa się Panem, Panią, Masterem, Madame a osobę podlegająca czynnościom niewolnikiem lub obiektem.
https://imagehost.pl/images/2025/12/15/EkastazaBol.jpg

Kobieta

SexParaWawa

Nowicjusz
Nie będę się rozpisywać na temat znajomości seksu BDSM wśród dyskutantów tutaj. Kilku trochę wie co to za rodzaj seksu. Inni praktykują coś co nazywają bdsm a inni swoją niewiedzę i ignorancje tematu starają się ukryć za kurtyna krytykowania i szyderstwa. Tak to już jest u nas. I tyle na tyle.
Co znaczy BDSM? BODY = Ciało; Domination=Dominacja; Sadizm=Sadyzm; Masochism=Masochizm czyli sado-masochistyczna-dominacja-ciała. To oznacza, że muszą w takim rodzaju seksu brać udział conajmniej dwie osoby. Jedna dominująca a druga uległa (zdominowana). W zasadzie obie osoby powinny czerpać z sesji pewnego rodzaju spełnienie na swój sposób. Dominująca osoba powinna osiągać spełnienie w zadawaniu "bólu" a osoba uległa powinna mieć cechy masochistyczne tzn, czerpać radość z odczuwania "bólu". Oczywiście muszą być spełnione pewne warunki aby sesja bdsm była prawdziwa. Oprócz pomieszczenia do tego celu i wyposażenia w przyrządy, narzędzia czy sprzęty jest niezbędna właściwa relacja pomiędzy dwoma osobami.
- powinny one być sobie obce
- Powinny być ustanowione podpisane zasady i warunki postępowania (kontrakt i preferencje)
Posiadam takie formularze i mogę udostępnić drogą mailową.
Rodzaje BDSM : Soft - rodzaj gry, zabawy seksualnej (najczęściej stosowany między dobrze znającymi się osobami) o minimalnym nasileniu bodźców.
Medicore - Gdzie stosowane bardziej nasilone bodźce i doznania bólowe
Hardcore - Stosowanie wyrafinowanych tortur w ramach podpisanego kontraktu.
Jak należy traktować osobę uległą i do czego trzeba dążyć w BDSM, zasady własności itp. przedstawie później jak to Was interesuje.
Osobę dominująca zwykle nazywa się Panem, Panią, Masterem, Madame a osobę podlegająca czynnościom niewolnikiem lub obiektem.
https://imagehost.pl/images/2025/12/15/EkastazaBol.jpg
BDSM to Bondage Discipline Submission Masochism - nie ma tu nic o tym, że osoby muszą być sobie obce.
Nie musi więc także być kontraktu - osoby znające się ustalają to między sobą bez formularzy.

Mężczyzna

Kundelek51

Seks Praktykant
Porozmawiajmy o BDSM specjalnym rodzaju seksu. Co to jest BDSM? Jakie są wymagania odnośnie stron biorących udział seksie? Jakie sa zasady i zachowania? Jakie macie doświadczenia praktyczne? I inne zagadnienia. Ja wiele razy byłam poddawana zabiegom BDSM różnego rodzaju i poznałam większą cześć seksu. nadal jestem poddawana zabiegom BDSM.
Ja zawsze jestem stroną uległą i tylko w relacjach z kobietą.

Kobieta

Arletka

Podrywacz
Oczywiście, że nie ma nakazy aby osoby w związku BDSM były sobie obce. Lecz wtedy nie możliwości zastosowania metod i czynności stwarzających pełne zniewolenie, ból itp. Zawsze osoba dominująca będzie podświadomie łagodzić tortury i unikać pewnych zachowań co nie do końca spełni cel zabiegów BDSM. Osoba zaś poddawana tym czynnościom może po zakończeniu wnosić jakieś uwagi i pretensje. A nie oto tu chodzi. Taki BDSM można wykonywać w rodzaju Soft lub ostatecznie Medicore nie w Hardcore, dlatego powinien być kontrakt a osoby obu stron nie powinne znać siebie , przynajmniej na początku. Ja jestem półkobietą od góry a od dołu pół facetem, dlatego wole być torturowana przez kobietę, któej mnie bardzo przerażają w takiej roli.
Co jest celem BDSM jakie są zależności własności itd przedstawie później
Masz tego więcej :)??
Tak owszem.

Kobieta

Arletka

Podrywacz
Używa się różnych określeń odnośnie osoby torturowanej: Niewolnik(-ica), Obiekt, To. Mnie często nazywają "Obiektem" Czasem "To" Odnośnie osby Dominującej to muszę często mówić Master, Madame lub Mem, Lady, Pan, Pani. Jak wspomniałam bardzo się boje kobiet w BDSM. Potrafią być okrutne.
Jest kilka rodzaji BDSM w zależności do związku dwóch osób: 1. Związek wirtualny tortury odbywają się poprzez kamerę internetową. Sesje odbywają się na kanale publicznym, dostępnym dla wszystkich. Obiekt nie nosi żadnej maski! Madame wydająca polecenie jest niewidoczna dla Obiektu i innych. 2. Związek "Niestacjonarny" Obiekt musi się stawiać we wskazane miejsce o oznaczonym czasie, ubrana w nakazany przez Madame sposób z ciałem wyposażonym wstępnie w nakazane przyrządy jak korki odbytnicze, klatka cnoty, zaciski czy sutkossawki. 3. Związek "Stacjonarny" - Obiekt jest przetrzymywany w miejscu wykonywania seksu BDSM i dostępny w każdej chwili dla Madame. Jest to związek długoterminowy, ale nie na zasadzie "Mąż-Żona" W poszczegónych rodzajach BDSM obowiązują inne, choć podobne umowy-kontrakty. JAK KOGOŚ TO INTERESUJE TO MOGĘ WYSŁAĆ NA E-MAIL. Często do kontraktu jest załącznik wyszczególniający rodzaje zabiegów seksualnych preferowanych przez Obiekt i doprecyzujący sprawy filmowania i fotografofani oraz postępowania z takm materiałem. Ja często muszę takie aneksy podpisywać. Mnie raczej nie interesują "związki Niestacjonarne BDSM" Jako kurwa mam tego pełno na codzień. Preferuje "Zwiąski satcjonarne długo terminowe" typu Sado-Hard. Jako maso ma wysoką tolerancję na ból moje ciało jest bardzo pojemne a wszystkie otwory seksu bardzo duże i rozciągliwe.
Cel BDSM: Celem BDSM jest stworzenie w Obiekcie poczucia winy, bezradności, braku ratunku, totalnej bezsilności, Niepewności co do zdarzeń za chwilę, utraty własnej wartości itp. Obiekt musi wiedzieć, że jest "Jedynie rzeczą" do zaspokajania pragnień seksualnych Madame bez względu jakie one są. Rozmawiając (za pozwoleniem Madame) musi stać (zwykle nago) lub klęczeć z opuszczonymi ramionami i pochyloną głową, wzrok w podłogę. Nie wolno mu bez zewolenia spoglądać na Mademe lub gości Madame.