• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

„Bad boy” czy „miły chłopak”

Mężczyzna

Karole

Cichy Podglądacz
Witam wsyztskich.
Pomyślałem, że to byłby fajny temat, żeby posłuchać kobiecych opinii. Czy zdaniem kobiet lepszymi kochankami są „niegrzeczni chłopcy” czy „miłe chłopaki”. Oczywiście wiem, że nie można generalizować, bo każdy przypadek jest inny, ale jeśli jakaś użytkowniczka ma doświadczenie, ale po prostu chciałby wyrazić opinię, to zapraszam

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel
Jeśli się nie mylę,to niedawno był już ten temat omawiany, poszukaj i na pewno znajdziesz wiele odpowiedzi.

Kobieta

Ta_Ola

Nowicjusz
Miły chłopak, śmieszą mnie typowi badboye
Wierzę, że z prawdziwego faceta badboy wyjdzie, kiedy trzeba, zatem wolę milusiego na stałe.

Mężczyzna

Jaworzno0

Seks Praktykant
175788_lobuz-kocha-najbardziej.jpg

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
A ten bad boy to kto? Taki co prawo łamie jak ksiądz opłatek? Taki łobuz prosto z więzienia? Bo jak nie to co w nim jest "bad"?

Kobieta

Saanvi

Dominujący
A ten bad boy to kto? Taki co prawo łamie jak ksiądz opłatek? Taki łobuz prosto z więzienia? Bo jak nie to co w nim jest "bad"?
W przypadku pytania typowo o seks, odbieram je jako takiego łobuza co lubi mocniejsze doznania, przejmuje inicjatywę, dominuje, złapie za szyję, powie coś brzydkiego. A miły chłopak, to dla mnie takie ciepłe kluchy, jak to nazwała @DamaPik
Spotkałam się kiedyś z facetem, który w teorii był praktycznie moim łóżkowym ideałem, a jak przyszło co do czego, to był za grzeczny, za mało przejmujący inicjatywę, za mało namiętny. Trochę typ osoby "przepraszam, że żyję". To właśnie dla mnie w łóżku byłoby bardzo niepożądane.
I taki łobuz może być chwilowo waniliowy i dopieścić kobietę jak trzeba, ale nadal wiem, że drzemie w nim ta moc ;)

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
W przypadku pytania typowo o seks, odbieram je jako takiego łobuza co lubi mocniejszy seks, przejmuje inicjatywę, dominuje, złapie za szyję, powie coś brzydkiego. A miły chłopak, to dla mnie takie ciepłe kluchy, jak to nazwała @DamaPik
;)
A, czyli nie bad boy tylko normalnie dominujący.
Czyli nie bad boy - miły chłopak tylko dominujący - uległy (tudzież bierny)

Mężczyzna

Karole

Cichy Podglądacz
Chodziło mi o dominującego, ale tez takiego pewnego siebie, trochę aroganckiego z aurą „niegrzecznego chłopca” (takiego książkowego powiedzmy)

• Like
Reactions: Aya
Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
z aurą „niegrzecznego chłopca” (takiego książkowego powiedzmy)
Czyli co to ten "niegrzeczny"?
Bad boy - inaczej zwany "łobuz" - to określenie dla więźnia. Określenie używane przez jego "Karynę". Często znającą go jedynie z widzenia .... Dlatego też ciekawi mnie to określenie w świetle sexforum.