• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Apel do Panów

Mężczyzna

Shiro

Podrywacz
Temat do zamknięcia, przegrywy są potrzebne (ktoś musi nie ruchać, żeby samiec alfa mógł ruchać 3 na raz).
Z niego i tak nic nie będzie, chociaż da kurwie zarobić.
Wybrał jedyną słuszną opcje i szansę na dotknięcie cipki.
Chłop jest pewnie brzydki i aspołeczny, więc niech korzysta z dziwek dopóki mu staje. Baza wirusów mu się najwyżej zaktualizuje.

Po co komu niedoświadczony 30 latek, chyba kobieta by musiała zrobić zakład z koleżankami ,,wyruchać 30 letniego prawiczka"

Teraz nowe drogi mu się otworzyły, tyle kurew do wyboru.

Kobieta

Aya

Nowicjusz
Temat do zamknięcia, przegrywy są potrzebne (ktoś musi nie ruchać, żeby samiec alfa mógł ruchać 3 na raz).
Z niego i tak nic nie będzie, chociaż da kurwie zarobić.
Wybrał jedyną słuszną opcje i szansę na dotknięcie cipki.
Chłop jest pewnie brzydki i aspołeczny, więc niech korzysta z dziwek dopóki mu staje. Baza wirusów mu się najwyżej zaktualizuje.

Po co komu niedoświadczony 30 latek, chyba kobieta by musiała zrobić zakład z koleżankami ,,wyruchać 30 letniego prawiczka"

Teraz nowe drogi mu się otworzyły, tyle kurew do wyboru.
„Ktoś musi płakać aby ruchać mógł ktoś”

Mężczyzna

Sialalalala

Seks Praktykant
A to można uprawiać sport i nie być wysportowanym? 😆
Można amatorsko uprawiać sport, wtedy zwykle nie zrobisz sobie wysportowanej sylwetki. Co innego jak uprawiasz zawodowo.

Szukajcie dalej porobionych dziewczyn na Instagramie, ale potem się nie dziwcie, że mają wymagania z kosmosu.
Najpierw sama piszesz, że facet jeśli uprawia sport, to musi być wysportowany. Więc widać, że sama jesteś w takim razie jedną z tych "instagramowych" lasek, co mają takie a nie inne wymagania.

Mężczyzna

MrRider

Cichy Podglądacz
Ale tak, facet idący do prostytutki śmierdzi desperacją. Kobieta w luźnych związkach czy mająca ons nie. Desperacja odpycha, a nie licznik.
Różnie to bywa w życiu. Swego czasu nawet Hugh Grant został przyłapany z prostytutką w samochodzie, a on raczej nie powinien mieć problemów z powodzeniem u kobiet.
Nigdy nie wiadomo gdzie się spotka wybrankę serca, może wydarzyć się scenariusz jak w Pretty Woman😜

Kobieta

Nieśmiała

Seks Praktykant
Różnie to bywa w życiu. Swego czasu nawet Hugh Grant został przyłapany z prostytutką w samochodzie, a on raczej nie powinien mieć problemów z powodzeniem u kobiet.
No cóż, myślę, że Hugh Grantowi bym wybaczyła :p Wystarczy, że dałby mi swoją kartę kredytową, Nawet bym mu doradzała która najładniejsza, żeby jakiejś brzydkiej nie ruchał i wstydu nie było jak go paparazzi dorwią.

Mężczyzna

C_N

Seks Praktykant
Akurat podczas uprawiania sportu to bardzo trudno kogoś poznać. A jeśli już jakaś dziewczyna szuka kogoś tam, to z racji uprawiania sportu celuje dość wysoko. Chyba że masz na myśli siłownię, gdzie często laski idą, żeby wyhaczyć jakiegoś byczka.
Słuchaj jak już się wypowiadasz to chociaż nie wymyślaj z powietrza informacji, jak nie masz o czym pojęcia. A wiesz skąd wiem, że pitolisz teraz o czymś o czym nic nie wiesz?

Bo jestem ze sportowej rodziny - WSZYSCY, rodzice (zawodowo), rodzeństwo i ja (pół-zawodowo). Uprawianie sportu jest dla nas jak powietrze i nawet nie chce mi się wyliczać ile rzeczy trenowałem, przez ile różnych klubów się przewinąłem.

I teraz, na podstawie tego - KAŻDA grupa sportowa, jakkolwiek liczna, ZAWSZE formuje społeczność. ZAWSZE i dla KAŻDEGO. Nawet jak jesteś największą ciamajdą ale chodzisz regularnie na treningi, to w końcu poznajesz ludzi. Jak nie, to znaczy, że po chwili już nie trenujesz.

--------------------------
Naprawdę skończcie swoje wymysły na zasadzie "bo ja uważam" traktować jako fakt, jeśli nie macie w czymś praktyki (a jest ona łatwo dostępna). Zaczyna to być wnerwiające, tym bardziej, że jest bardzo łatwe do wykrycia.

Tak pragnę zauważyć @Sialalalala @maxis i paru innych im wtórujących - jesteście na forum erotycznym, a nie na incelowskim forum blackpillu. Tutaj są głównie ludzi doświadczeni, którzy ten seks uprawiają, a co za tym idzie, mają wymierne doświadczenia zarówno w erotyce, jak i w innych aspektach życia, z których dostęp do tego seksu wynika.

Tak więc - wasze "wydaje mi się" będzie w większości tutaj przez kogoś zweryfikowane.

Mężczyzna

Sialalalala

Seks Praktykant
Słuchaj jak już się wypowiadasz to chociaż nie wymyślaj z powietrza informacji, jak nie masz o czym pojęcia. A wiesz skąd wiem, że pitolisz teraz o czymś o czym nic nie wiesz?
Uprawiam sport całe życie. Więc coś tam widzę jak to wygląda :) Sporty drużynowe - tutaj jesteś w męskiej drużynie, więc jest brak kobiet. Sporty indywidualne - każdy sam dla siebie trenuje, nie ma jakichś grupek, itp.

Tak pragnę zauważyć @Sialalalala @maxis i paru innych im wtórujących - jesteście na forum erotycznym, a nie na incelowskim forum blackpillu. Tutaj są głównie ludzi doświadczeni, którzy ten seks uprawiają, a co za tym idzie, mają wymierne doświadczenia zarówno w erotyce, jak i w innych aspektach życia, z których dostęp do tego seksu wynika.
Ja nie powiedziałem, że nie mam doświadczenia :) Mówię tylko, że jest ciężko kogoś poznać.

No i to, że uważacie się za doświadczonych nie uprawnia Was, żeby jechać po tych, którzy nie mają doświadczenia. A widać, że uważacie się za lepszych od takich ludzi. Bo macie seks, a @maxis nie. I już dla Was on jest kimś niewartym splunięcia.

Mężczyzna

C_N

Seks Praktykant
Uprawiam sport całe życie. Więc coś tam widzę jak to wygląda :) Sporty drużynowe - tutaj jesteś w męskiej drużynie, więc jest brak kobiet. Sporty indywidualne - każdy sam dla siebie trenuje, nie ma jakichś grupek, itp.
Ty tak serio? Oczywiste, ze nie dotyczy to np: drużyny piłkarskiej gdzie masz 11 facetów i tyle. Ale jest wiele klubów sportowych (i nie tylko - WSZELKIE kółka zainteresowań), w których są zajęcia mieszane.

No i to, że uważacie się za doświadczonych nie uprawnia Was, żeby jechać po tych, którzy nie mają doświadczenia. A widać, że uważacie się za lepszych od takich ludzi. Bo macie seks, a @maxis nie. I już dla Was on jest kimś niewartym splunięcia.
Mylisz się - to podejście nie wynika absolutnie z jego braku doświadczenia. Po prostu z tego, że wyraża i zachowuje się jak burak.

Mężczyzna

mazowieckie37

Cichy Podglądacz
Ty tak serio? Oczywiste, ze nie dotyczy to np: drużyny piłkarskiej gdzie masz 11 facetów i tyle. Ale jest wiele klubów sportowych (i nie tylko - WSZELKIE kółka zainteresowań), w których są zajęcia mieszane.

Mylisz się - to podejście nie wynika absolutnie z jego braku doświadczenia. Po prostu z tego, że wyraża i zachowuje się jak burak.
Nie ma sensu im tłumaczyć. Też przez chwilę próbowałem, ale to kopanie się z koniem 😉

Mężczyzna

Sialalalala

Seks Praktykant
Tylko nie wszędzie taka możliwość uprawiania mieszanych sportów jest. Może w większych miastach. Nie mam zielonego pojęcia gdzie niby jakiś sport (czy kółko zainteresowań) mieszany byłby w moim wypizdowie xD Nie licząc siłowni i jakichś tańców/zumb.

Mężczyzna

mazowieckie37

Cichy Podglądacz
Tylko nie wszędzie taka możliwość uprawiania mieszanych sportów jest. Może w większych miastach. Nie mam zielonego pojęcia gdzie niby jakiś sport (czy kółko zainteresowań) mieszany byłby w moim wypizdowie xD Nie licząc siłowni i jakichś tańców/zumb.
To luźne przykłady. Wszyscy tłumaczymy to samo... To nie musi być sport... Może to równie dobrze być gotowanie, literatura, muzyka, jeśli masz szerokie zainteresowania masz większe szanse znaleźć kogoś o podobnych pasjach. W internecie propozycje są jakie są, napalonych facetów na pęczki więc te kobiety które się pokażą są rozchwytywane.

Bądź codziennie lepsza wersja siebie. Zostawiam do rozważań

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
To luźne przykłady. Wszyscy tłumaczymy to samo... To nie musi być sport... Może to równie dobrze być gotowanie, literatura, muzyka, jeśli masz szerokie zainteresowania masz większe szanse znaleźć kogoś o podobnych pasjach. W internecie propozycje są jakie są, napalonych facetów na pęczki więc te kobiety które się pokażą są rozchwytywane.

Bądź codziennie lepsza wersja siebie. Zostawiam do rozważań
A czy takie zajęcia nie powinny sprawiać,same w Sobie,przyjemności? Bo zapisywanie się na coś od razu z podejściem wyrwania dupy może być skazane na porażkę,można to traktować jako bonus ;)

Mężczyzna

mazowieckie37

Cichy Podglądacz
A czy takie zajęcia nie powinny sprawiać,same w Sobie,przyjemności? Bo zapisywanie się na coś od razu z podejściem wyrwania dupy może być skazane na porażkę,można to traktować jako bonus ;)
Dlatego wcześniej gdzieś już pisałem , żeby inwestowali w rozwój a nie tylko narzekali. Bo inwestycja w siebie samego to jedyna która zawsze się opłaca. Trzeba się cenić

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Jak się przyznasz, że byłeś u takiej za pieniądze to trochę sobie jednak przymkniesz tę drogę.
Rozumiem. Zastanawia mnie w ogóle stosunek normalnych kobiet do takich

1.Czy nie chodzi tu też o skojarzenia jakie budzi seks z taką kobietą? Że ona jest brudna, nieczysta? Kisiłeś w niej ogórka, a teraz chcesz to robić ze mną??

2.A może być tak, że kobieta sobie pomyśli " Skoro poszedłeś na dziwki, to znaczy, że nie jesteś atrakcyjny dla innych kobiet, a skoro dla innych nie jesteś, to i dla mnie nie jesteś"?

3. Czy gdzieś na poziomie mniej lub bardziej świadomym, dziwki nie są postrzegane wrogo przez kobiety, jako te, co odbierają nam mężów, więc facet, który tam idzie jakby zdradza nas, bo zaczyna mieć związki ze znienawidzoną grupą?

4. A facet, który wyzna kobiecie, że zdradzał swoją byłą, przymknie sobie tym drogę, czy kobieta łatwiej mu to wybaczy?