Akurat podczas uprawiania sportu to bardzo trudno kogoś poznać. A jeśli już jakaś dziewczyna szuka kogoś tam, to z racji uprawiania sportu celuje dość wysoko. Chyba że masz na myśli siłownię, gdzie często laski idą, żeby wyhaczyć jakiegoś byczka.
Słuchaj jak już się wypowiadasz to chociaż nie wymyślaj z powietrza informacji, jak nie masz o czym pojęcia. A wiesz skąd wiem, że pitolisz teraz o czymś o czym nic nie wiesz?
Bo jestem ze sportowej rodziny - WSZYSCY, rodzice (zawodowo), rodzeństwo i ja (pół-zawodowo). Uprawianie sportu jest dla nas jak powietrze i nawet nie chce mi się wyliczać ile rzeczy trenowałem, przez ile różnych klubów się przewinąłem.
I teraz, na podstawie tego - KAŻDA grupa sportowa, jakkolwiek liczna, ZAWSZE formuje społeczność. ZAWSZE i dla KAŻDEGO. Nawet jak jesteś największą ciamajdą ale chodzisz regularnie na treningi, to w końcu poznajesz ludzi. Jak nie, to znaczy, że po chwili już nie trenujesz.
--------------------------
Naprawdę skończcie swoje wymysły na zasadzie "bo ja uważam" traktować jako fakt, jeśli nie macie w czymś praktyki (a jest ona łatwo dostępna). Zaczyna to być wnerwiające, tym bardziej, że jest bardzo łatwe do wykrycia.
Tak pragnę zauważyć
@Sialalalala @maxis i paru innych im wtórujących - jesteście na forum erotycznym, a nie na incelowskim forum blackpillu. Tutaj są głównie ludzi doświadczeni, którzy ten seks uprawiają, a co za tym idzie, mają wymierne doświadczenia zarówno w erotyce, jak i w innych aspektach życia, z których dostęp do tego seksu wynika.
Tak więc - wasze "wydaje mi się" będzie w większości tutaj przez kogoś zweryfikowane.