• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Apel do Panów

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Rozumiem. Zastanawia mnie w ogóle stosunek normalnych kobiet do takich

1.Czy nie chodzi tu też o skojarzenia jakie budzi seks z taką kobietą? Że ona jest brudna, nieczysta? Kisiłeś w niej ogórka, a teraz chcesz to robić ze mną??

2.A może być tak, że kobieta sobie pomyśli " Skoro poszedłeś na dziwki, to znaczy, że nie jesteś atrakcyjny dla innych kobiet, a skoro dla innych nie jesteś, to i dla mnie nie jesteś"?

3. Czy gdzieś na poziomie mniej lub bardziej świadomym, dziwki nie są postrzegane wrogo przez kobiety, jako te, co odbierają nam mężów, więc facet, który tam idzie jakby zdradza nas, bo zaczyna mieć związki ze znienawidzoną grupą?

4. A facet, który wyzna kobiecie, że zdradzał swoją byłą, przymknie sobie tym drogę, czy kobieta łatwiej mu to wybaczy?
Prostytutki są w naszym kraju stygmatyzowane,spaczyła to kinematografia 😁

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel

1.Czy nie chodzi tu też o skojarzenia jakie budzi seks z taką kobietą? Że ona jest brudna, nieczysta? Kisiłeś w niej ogórka, a teraz chcesz to robić ze mną??

2.A może być tak, że kobieta sobie pomyśli " Skoro poszedłeś na dziwki, to znaczy, że nie jesteś atrakcyjny dla innych kobiet, a skoro dla innych nie jesteś, to i dla mnie nie jesteś"?

3. Czy gdzieś na poziomie mniej lub bardziej świadomym, dziwki nie są postrzegane wrogo przez kobiety, jako te, co odbierają nam mężów, więc facet, który tam idzie jakby zdradza nas, bo zaczyna mieć związki ze znienawidzoną grupą?

4. A facet, który wyzna kobiecie, że zdradzał swoją byłą, przymknie sobie tym drogę, czy kobieta łatwiej mu to wybaczy?
Pytaj, drażnij je, inaczej niczego się nie dowiemy;):LOL:
Wszystkie stąd nie uciekną:p

Mężczyzna

maxis

Seks Praktykant
Poczytałem trochę o sobie teraz i nie wiedziałem, że się takim celebrytą stanę a tego nie chciałem, słowo.

Inni uważają mnie, że zrobiłem słusznie idąc do Pani, chwała wam za to, a inni negują i to są Ci, którzy samotności nie zaznali i zawsze mieli powodzenie u kobiet i mnie nie zrozumieją i nie chcą zrozumieć, bo trzeba się wysilić i głową ruszyć.

Negujących olewam ciepły moczem ciągłym przerywanym a rozumiejących dziękuję za zrozumienie, choć konieczne to nie było, po prostu milczenie też by to samo znaczyło, ale nie mniej dziękuję.

Ogólnie mówię, znalazłem się w beznadziejnej sytuacji życiowej i przestało mnie cokolwiek cieszyć w życiu, bo mi zabrano i zakazano spełnianiu się w swojej pasji i hobby a jestem osobą sentymentalną, więc życie straciło sens w pewnym momencie, ale przypomniało mi się jeszcze jedno marzenie, które się nie zmieniło to chęć posiadania kogoś na stałe.

No to próbowałem wszystkiego jak już wiecie, a samotność i tęsknota za kobietą mi coraz bardziej doskwierały, już nawet tabletki nasenne kupiłem i chciałem ze sobą skończyć, ale pomyślałem skoro fikcja, którą tworzą ludzie, bo im się lepiej tak żyje jest wszędzie a prawda jest brutalna to czemu nie spróbować aby lepiej żyć i może przy okazji chociaż namiastkę posiadania kobiety na stałe osiągnę.

No i całe szczęście się udało, że 1 z 6 Pań do których dzwoniłem się odezwała. Raz w tygodniu chodzę do niej i pojutrze znowu do niej pójdę a co se będę żałował jak inni mogą to ja też, na tyle to mnie stać a żyć trzeba zarabiać pracować a pracę mam monotonną i każdy z niej ucieka a ja wyjścia innego nie mam, wiec muszę tam pracować a żeby pracować to trzeba skądś siły i motywację brać, prawda?

Wiem że to fikcja, że mnie uważa za męskiego, za swego chłopaka za kasę, ale czy ludzie samych siebie nie oszukują na co dzień aby jakoś żyć i przetrwać w szarej i smutnej rzeczywistości? Skoro inni tak mogą to ja też mogę i się odważyłem i poszedłem do takiej Pani nie wstydziłem swojego, a trochę go mam, co nawet sama stwierdziła (i tu raczej akurat prawda była, to mi gumkę zakładała swoją) że mam dużego, bo się obawiała, że nie naciągnie aby wykonać usługę którą sobie zażyczyłem i zapłaciłem za nią, czyli seks klasyczny w gumce, ale całe szczęście się udało, założyła i nie pękła i to jeszcze bez żadnego lubrykantu to żeśmy zrobili :)

Już wolę swoją Panią i fikcję, bo chociaż wiem z kim mam do czynienia, świadczy usługi rzetelnie, szybko, krótko i konkretnie, a nie jak pseudo normalne dziewczyny a w zasadzie mamuny, że niby chcą chłopaka, ale niekoniecznie, że mają czas, że może będzie lepszy, że nie jest to przymus aby kogoś mieć.

Ok dobra rozumiem ,nie przymus, to niech taka nie ciągnie ze mną konwersacji jak sama nie wie czego chcę, i takie normalne kobiety właśnie są obecnie takie mamuny, niemoty, że niby chcą faceta a tak naprawdę to ch... wie czego chcą, nie wiedzą czego chcą to do widzenia i niech nadziei nie robią a takie są wszystkie samotne, bo nigdy to to chłopa nie miało i się w du... poprzewracało.

Ja cham, zły i burak? Ciekawe jakby tyle Pań by kogoś negującego mnie olało i to po jakimś czasie czy w ogóle pomimo starań i prób wychodzenia im na przeciw to ciekawe czy go to nie wkur... chyba nawet święty miałby dość i by odpuścił dalsze poszukiwania, więc odpuściłem bo po prostu nie ma z kim gadać. Konkretne dziewczyny normalne nie istnieją obecnie a ja takie lubię wiedzące czego od życia chcą, bo kiedyś takie były, ale postępy ich wyręcza z myślenia codziennego i są otępiałe dzidy, które się uważają za Bóg wie kogo.

Nie to nie, więcej się prosił nie będę i nie będę szukał, bo jak już pisałem, sensu nie ma stracę lata swojej jeszcze jakiejś tam młodości i nigdy marzenia posiadania kogoś nie spełnię.

Będę dopiero szukał kolejnej Pani jak ta skończy swoją działalność, ale nie wcześniej bo to tylko strata czasu, jeździłem gdzieś po wsiach na spotkania pisałem już mówię jak Ci wygodniej a tu dalej źle i źle. Normalnej kobiecie się nie dogodzi, bo ciągłe wymówki a to czasu nie ma że ja głowa boli... niech powie konkretnie nie chce mnie i już, a nie w gra podchody i marnowanie czasu i życia na takie pierdoły.

Tu chociaż mam pewność, że jak odbierze ode mnie telefon to mnie zawsze przyjmie miło sympatycznie, bo je zależy żebym do niej wracał co jakiś czas i pieniądze zostawiał i dobra, mi taki układ pasuję i negującym mnie nic to tego, jak się tacy rzucają to znak że mi zazdroszczą że mnie stać bo z normalnymi koboietami mają na co dzień przej... ale nie przyznająsię do tego bo ich wielce duma, honor i ambicję na to nie pozwolą.

Ja innego wybory nie mam, to i mi taki układ odpowiada aby żyć i doczekać śmierci, bo śmierć sama jakoś przyjść do mnie nie chcę niestety, to próbuję jakoś przetrwać, przecież inni mogą mieć przyjemności w życiu to co? ja jestem gorszy? Nie mogę mieć tak jak inni? No to się odważyłem, prawiczkiem już nie jestem, bo jednak mój gigant tam się u niej znalazł i po jurze chcę aby znów tam u niej był nawet za pieniądze, ale jednak.

Nie wiem czy to ważne czy to moja fanaberia, czy przewrażliwienie i czy w ogóle możliwe, jak już prawiczkiem nie jestem, ale jak wracałem pociągiem, to 3 dziewczyny na mnie się jakoś się patrzyły 1 przed dworcem 2 na peronie nawet 1 przy swoim chłopaku i nie wiem czy wyczuwały to że jestem bardziej pewny siebie jak to zrobiłem niż przedtem jak prawiczkiem byłem?

Nie wiem, może po mnie było widać przedtem, że prawiczkiem jestem a teraz już nie, jakbym to na twarzy wypisane (po rysach) i dlatego się tak na mnie teraz tak patrzyły a czort ich wie. Nawet jeśli tak było i to prawda, to niech się teraz w du... ugryzą. I jeśli to prawda to niech tutejsze dziewczyny na forum niech nie mówią, że nie wolą facetów, którzy już co nie co ruch... bo prawiczków tym bardziej nie chcą, to czego one chcą? To właśnie przykład tu jest niezdecydowania obecnych kobiet, to co już pisałem wcześniej, wiec jest tak źle i tak nie dobrze.

Ja teraz jestem szczęśliwy, co prawda żyję fikcją i za pieniądze i erotyka mi tylko w głowie siedzi cały czas, ale szczęście moje jest autentyczne i prawdziwe, dając mi motor do działania, czyli wniosek jest jeden, zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji a za marzeniami trzeba dążyć, bo one podtrzymują człowieka przy życiu.

Kobieta

Aya

Nowicjusz

Bez badań bym takiego nie wpuściła do łóżka.
Też
A to akurat nie.
Zamknie drogę najczęściej.

Mężczyzna

maxis

Seks Praktykant

Ja te Panie za godzinkę podziwiam, bo to trudny kawałek chleba, bo to w końcu różni przychodzą a klienci są i to bardzo wielu a prawdziwe szczęście dają innym co prawda za pieniądze tworząc fikcję, ale szczęście jest prawdziwe i autentyczne.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Bez badań bym takiego nie wpuściła do łóżka.
Ok.
Jeśli tak, to jest to słabe i źle mówi o kobietach, wg mnie, bo to bardzo interesowne podejście, takie zorientowanie na innych, co inni powiedzą. Czyli kobieta nie kocha faceta, bo jej się podoba, tylko dla prestiżu i uznania innych?

Ktoś w jakimś amerykańskim podcaście ujawnił obłudę wielu kobiet( nie chcę generalizować). Nie zwiążecie się zazwyczaj z biedniejszym od was facetem, prawda? Za to facet nie ma problemu, aby związać się z biedniejszą kobietą. O czym to świadczy?
To conajmniej niepokojące.

Mężczyzna

Sialalalala

Seks Praktykant
Ktoś w jakimś amerykańskim podcaście ujawnił obłudę wielu kobiet( nie chcę generalizować). Nie zwiążecie się zazwyczaj z biedniejszym od was facetem, prawda? Za to facet nie ma problemu, aby związać się z biedniejszą kobietą. O czym to świadczy?
To conajmniej niepokojące.

Nie wiem, czy to obłuda, raczej tak świat działa, że to facet jest tym, który utrzymuje rodzinę/kobietę, więc on musi więcej zarabiać (bo i faceci ogólnie więcej zarabiają). Tak samo z posiadaniem innych rzeczy, typu samochód, mieszkanie. Kobiety też to mogą mieć, ale to często jest uważane za obowiązek faceta.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Ja te Panie za godzinkę podziwiam, bo to trudny kawałek chleba, bo to w końcu różni przychodzą a klienci są i to bardzo wielu a prawdziwe szczęście dają innym co prawda za pieniądze tworząc fikcję, ale szczęście jest prawdziwe i autentyczne.
Ja Cię rozumiem. Szczęście, a może raczej twoja przyjemność, jest na pewno prawdziwa. Wierzę Ci. Jednak jest raczej krótkotrwała, bo z taką Panią raczej sobie o życiu, swoich problemach i smutkach nie pogadasz. Masz zatem tylko przyjemność cielesną. Bardzo dobrze, bo też Ci się należy od życia.

Mężczyzna

maxis

Seks Praktykant
Podziwiasz osoby pochodzące z dysfunkcyjnych rodzin, mające w dzieciństwie i podczas dorastania deficyt miłości?
Nawet mi ciebie nie żal.
Jesteś naprawdę żałosny. Nieuleczalny przypadek.

A autorka tego tematu, @małami09 ma rację.
Już wolę takie osoby, bo są prawdziwe i coś w życiu przeżyły, a nie jak Ty co widzisz wszystko w różowych okularach co znaczy, że jesteś zasadniczy i straszny i pewnie ludzie mają Cię dość, bo im pewnie wszystko palcami wytykasz i im morały prawisz, wiesz co to Ty jesteś żałosny, życia nie znasz, a się wypowiadasz.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Nie wiem, czy to obłuda, raczej tak świat działa, że to facet jest tym, który utrzymuje rodzinę/kobietę, więc on musi więcej zarabiać (bo i faceci ogólnie więcej zarabiają). Tak samo z posiadaniem innych rzeczy, typu samochód, mieszkanie. Kobiety też to mogą mieć, ale to często jest uważane za obowiązek faceta.
Tyle że wychodzi z tego, że kobieta pokocha prawdziwie, jeśli zapewnisz jej jakieś dobre warunki życia ( materializm?) , a nie dla tego, jakim jesteś człowiekiem. To wg mnie niepokojące, bo jest w tym jakieś instrumentalne traktowanie faceta.

Rozumiem trochę skąd się to bierze ewolucyjnie. Kobiety musiały wybierać najsilniejszego osobnika, który zapewni im przetrwanie..Ok, ale podobno nie żyjemy już w epoce kamienia łupanego. To też nie czasy średniowiecza. Czasy się zmieniły. Kobiety umieją już same o siebie zadbać i dobrze zarabiać by realizować swoje potrzeby.

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Już wolę takie osoby, bo są prawdziwe i coś w życiu przeżyły, a nie jak Ty co widzisz wszystko w różowych okularach co znaczy, że jesteś zasadniczy i straszny i pewnie ludzie mają Cię dość, bo im pewnie wszystko palcami wytykasz i im morały prawisz, wiesz co to Ty jesteś żałosny, życia nie znasz, a się wypowiadasz.
Powiedział ten co życie zna tylko z ramion ptostytutki 😂
Komedia jak się czyta większość wpisów tutaj...