Nie znaczy, że jak nie będę odpisywał na Twoje komentarze to znak, że wygrałeś. Po prostu mam 2 wersje:
że jesteś czatbotem lub nieprawdziwym profilem i tylko wyniki forum podbijasz sztuczną inteligencją i fikcyjną rzeczywistością, która tak naprawdę nie istnieje, bo nie potrafisz podać przykładu gdzie by takie relację ,że tylko na seks bez pieniędzy gdziekolwiek można znaleźć
albo, że faktycznie jesteś prawdziwą osobą, której wszystko się udało, nadętą i zadufaną w sobie wyszydzającą z innych, że ktoś ma gorzej i tylko obraża i komentuję
Coś na temat posiadania kogoś do kochania już mówiłem, że każdy może mieć kogoś i jego wypowiedzi by mu nie przeszkadzały, jakby naprawdę prawdziwe zainteresowanie wzajemne by było, ale takie coś nie istnieje w obecnych czasach, wiec nie zasłaniaj się, że sposób wypowiadania się ma wpływ na cokolwiek a przecież różni tu piszą.
Kończąc, tak czy owak której by wersji by nie brał pod uwagę to i tak wg mnie jesteś zerem, bo wierzysz w wiatraki, które na prawdę nie istnieją i tylko innych w ten sposób okłamując, więc co byś nie na pisał to tak mi to wisi i powiewa, ja swoje wiem, już wiele widziałem w życiu i znam realia, panujące w obecnej codzienności w relacjach damsko-męskich. Ja swoje wiem ,Ty swoje wiesz i tak to zostawmy, ale dla mnie jesteś nikim, no co? skoro Ty możesz komentować mnie to ja też mogę.