• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Apel do Panów

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Ochrzaniam panów że narzekają na siebie, więc przyszły 3 marudy i narzekają.
No cóż, wystarczy przeczytać pierwszy post, aby skonstatować, że temat nie dotyczy pożądanych przez kobiety osobników lub wielce przez nie pożądanych, którzy co tydzień umawiają się na seks z inną panią lub z inną panną.

Kobieta

małami09

Seks Praktykant
No cóż, wystarczy przeczytać pierwszy post, aby skonstatować, że temat nie dotyczy pożądanych przez kobiety osobników lub wielce przez nie pożądanych, którzy co tydzień umawiają się na seks z inną panią lub z inną panną.
Wg waszej logiki, te napakowane klaty i inne, o ktorych pisałam w poscie, to pożądane przez nas rzeczy, więc nie wiem jaki post ty czytałeś

Mężczyzna

Sialalalala

Seks Praktykant
Ale jest brzydki czy ma chujowy charakter? Czy wszystko na raz
Nie no, jak jest prawiczkiem i jest modelem (nie wiem jakim cudem się taki uchował), to to kobietom nie będzie przeszkadzać xD Tylko brzydki/przeciętny zostanie z tego powodu skreślony.

a to jest złe wg was, a nie wg nas ;)
To czemu słyszę praktycznie od każdej kobiety, że prawiczek w jego wieku to jest czerwona flaga i żadna się takim nie zainteresuje?

Wg waszej logiki, te napakowane klaty i inne, o ktorych pisałam w poscie, to pożądane przez nas rzeczy, więc nie wiem jaki post ty czytałeś
No na tym forum to jest pożądane z tego co czytam xD

I to z mojej strony koniec, dość już podpadłem :p

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Pierwszy post przeczytałem.
Drodzy Panowie,
zwracam się do Was z wątkiem psychologicznym, który zahacza o życie romantyczne i seksualne, mianowicie - dlaczego tak wielu z Was ma problem z samooceną, z oceną własnego ciała?
Po takim początku nie należało chyba oczekiwać, że temat będzie o tych, których ocenia się wysoko. 😁
W skrócie: facet jest sam i idzie do prostytutki: źle.
"Każdy orze, jak może".

Mężczyzna

Nameless

Seks Praktykant
Nie no prawiczek na sex forum, to raczej nie jest towar pożądany, ale dla kobiet chodzenie na dziwki będzie pewnie większym Red flagiem.

Napakowanych facetów akurat nie każda kobieta uwielbia, więc wystarczy nie ważyć 200 kg i nie być zjebanym z charakteru 🤣 i powinien każdy znaleźć kogoś.

Ale wiadomo, duży fiut musi być 😛😛😛

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
Oczywiście, że tak. Prostytutka nie da miłości. Pytanie czego tak naprawdę się szuka.
Ja np rozważam taki ruch tylko po to by pobzykać, a nie po to by szukać w tym czegoś więcej. Dochodzę do wniosku, że w tym momencie swojego życia nie chce się wiązać. Ile można walić konia, kiedy zna się smak, zapach i odczucia prawdziwej cipki?
Zawsze można pochrupać chipsy o smaku cipki, przepraszam, musiałam 🤣

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
Zawsze można pochrupać chipsy o smaku cipki, przepraszam, musiałam 🤣
No tak, i z jednego nałogu w drugi...Jeść albo walić, oto jest pytanie:unsure:

Mężczyzna

C_N

Seks Praktykant
Nie znaczy, że jak nie będę odpisywał na Twoje komentarze to znak, że wygrałeś. Po prostu mam 2 wersje:

że jesteś czatbotem lub nieprawdziwym profilem i tylko wyniki forum podbijasz sztuczną inteligencją i fikcyjną rzeczywistością, która tak naprawdę nie istnieje, bo nie potrafisz podać przykładu gdzie by takie relację ,że tylko na seks bez pieniędzy gdziekolwiek można znaleźć

albo, że faktycznie jesteś prawdziwą osobą, której wszystko się udało, nadętą i zadufaną w sobie wyszydzającą z innych, że ktoś ma gorzej i tylko obraża i komentuję

Coś na temat posiadania kogoś do kochania już mówiłem, że każdy może mieć kogoś i jego wypowiedzi by mu nie przeszkadzały, jakby naprawdę prawdziwe zainteresowanie wzajemne by było, ale takie coś nie istnieje w obecnych czasach, wiec nie zasłaniaj się, że sposób wypowiadania się ma wpływ na cokolwiek a przecież różni tu piszą.

Kończąc, tak czy owak której by wersji by nie brał pod uwagę to i tak wg mnie jesteś zerem, bo wierzysz w wiatraki, które na prawdę nie istnieją i tylko innych w ten sposób okłamując, więc co byś nie na pisał to tak mi to wisi i powiewa, ja swoje wiem, już wiele widziałem w życiu i znam realia, panujące w obecnej codzienności w relacjach damsko-męskich. Ja swoje wiem ,Ty swoje wiesz i tak to zostawmy, ale dla mnie jesteś nikim, no co? skoro Ty możesz komentować mnie to ja też mogę.
Eh jesteś tak męczący, że nawet na kilka dni mi się odpisywać odechciało, ale niech będzie.

Czatbotem nie jestem, a i śmieszne jest kiedy przy porównaniu poziomu naszych wypowiedzi, to mnie próbujesz takowym nazywać. XD

I bardzo proste przykłady gdzie darmowy seks można znaleźć - w pubie na mieście, na imprezie, na treningach sportowych. Generalnie wszędzie gdzie można poznać ludzi. Bo jak się pozna kobietę i jest się dla niej atrakcyjnym, to jest możliwe osiągnięcie z nią współżycia/związku.

I cóż - nie "wierzę" w wiatraki, tylko wiem o czym pisze, bo zwyczajnie tych rzeczy doświadczam.

I ciekawe: to ty musisz płacić za seks, nie potrafisz zorganizować sobie żadnej relacji, czyli odwrotnie niż ja, ale to mnie nazywasz zerem? XD XD XD Nie wiem czy to bardziej głupie, śmieszne czy żałosne XD

Mężczyzna

Sialalalala

Seks Praktykant
I bardzo proste przykłady gdzie darmowy seks można znaleźć - w pubie na mieście, na imprezie, na treningach sportowych. Generalnie wszędzie gdzie można poznać ludzi. Bo jak się pozna kobietę i jest się dla niej atrakcyjnym, to jest możliwe osiągnięcie z nią współżycia/związku.
Akurat podczas uprawiania sportu to bardzo trudno kogoś poznać. A jeśli już jakaś dziewczyna szuka kogoś tam, to z racji uprawiania sportu celuje dość wysoko. Chyba że masz na myśli siłownię, gdzie często laski idą, żeby wyhaczyć jakiegoś byczka.

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
Słuchajcie, skończmy już ten dziwkarski wątek Maxisa i podpiszmy się wszyscy pod tezą, że dobrze robi. On tu cały czas szuka tylko potwiedzenia (albo jak nadal twierdzę: uprawia produkt placement 🤣) a wy go próbujecie prostować.
To ja pierwsza: Maxis cudownie, że ci się udało trafić do takiej fajnej prostytutki i cieszę się, że sobie poradziłeś, nieważne jest co my myślimy, skoro ty jesteś z tym szczęśliwy.

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
Akurat podczas uprawiania sportu to bardzo trudno kogoś poznać. A jeśli już jakaś dziewczyna szuka kogoś tam, to z racji uprawiania sportu celuje dość wysoko. Chyba że masz na myśli siłownię, gdzie często laski idą, żeby wyhaczyć jakiegoś byczka.
Ciekawe, uprawiam sport a mimo to mam wymagania na poziomie podłogi (dzięki @Kratos - teraz już inaczej o sobie nie myślę 🤣) 🤔

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
To ja pierwsza: Maxis cudownie, że ci się udało trafić do takiej fajnej prostytutki i cieszę się, że sobie poradziłeś, nie ważne jest co my myślimy, skoro ty jesteś z tym szczęśliwy.
Dlaczego ktoś ma oceniać zachowanie Maxisa ws. wizyt u prostytutki? 😡
Nie należy tego oceniać - to są jego pieniądze i to jest jego intymna relacja z prostytutką. Jestem on kawalerem. Innym nic do tego.

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
Dlaczego ktoś ma oceniać zachowanie Maxisa ws. wizyt u prostytutki? 😡
Nie należy tego oceniać - to są jego pieniądze i to jest jego intymna relacja z prostytutką. Jestem on kawalerem. Innym nic do tego.
Taaak intymna relacja rozwleczona na kilkanaście stron offtopu. On naprawdę brzmi jak chatbot (reklamujący konkretne usługi).