Czyli lepiej jakby ankieta składała się z dwóch punktów, jestem zadowolony z długości penetracji i nie jestem zadowolony z długości trwania penetracji. Tak było by lepiej? Tylko to też nie jest wiarygodne, bo ktoś kto uprawia penetrację 20 minut a chce 25 to zaznacza że jest nie zadowolony , tak samo zaznacza osoba której penetracja trwa minutę. Te dwie osoby wrzucone są są do jednego worka.Ankieta z dupy wzięta. Czasem jest tak że nie potrafię skończyć i mogę godzinę, czasem jestem tak napalony że kończę bardzo szybko. Wpływ ma wiele czynników i nie jestem w stanie określić konkretnego czasu.
To o metry chodzi czy o minuty?![]()
Nie chodzi chyba o roczne zestawienie?Wydaje mi się, że średnio w sumie z 1000 metrów popenetruję.
A kto to wie?Nie chodzi chyba o roczne zestawienie?
No własnieA kto to wie?
Aż się boję zapytać czy partnerka/i to przeżyła/yWydaje mi się, że średnio w sumie z 1000 metrów popenetruję.
Gram fair playAż się boję zapytać czy partnerka/i to przeżyła/y![]()
Panowie, ale jak partnerka na was usiądzie I uśniecie z penisem w pochwie, to nie liczy się to do czasu penetracji![]()
Zadowolenie że stosunku nie musi ograniczać się do długości trwania stosunku. Czasem krótki namiętny stosunek potrafi lepiej zadowolić partnerów, niż długodystansowy mechaniczny seks.Czyli lepiej jakby ankieta składała się z dwóch punktów, jestem zadowolony z długości penetracji i nie jestem zadowolony z długości trwania penetracji. Tak było by lepiej? Tylko to też nie jest wiarygodne, bo ktoś kto uprawia penetrację 20 minut a chce 25 to zaznacza że jest nie zadowolony , tak samo zaznacza osoba której penetracja trwa minutę. Te dwie osoby wrzucone są są do jednego worka.
Z tak sformułowanej ankiety wyszli ze 30 procent osób nie jest zadowolona z długości trwania stosunku. Sexuolodzy i firmy farmaceutyczne zinterpretowany to na swoją korzyść czyli że 30 procent panów ma PW.
Z tego powodu powstała ta ankieta żeby spróbować sprawdzić jaka jest prawda.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Z | Ankieta dla Pań | Seks | 4 | |
A | Ankieta dla mężczyzn | Masturbacja | 11 | |
C | Ankieta dla mężczyzn - prośba o wypełnienie | Poza tematem | 15 | |
C | Anonimowa ankieta dla mężczyzn | Masturbacja | 2 | |
J | Cyberseks - ankieta dla studentki | Ogłoszenia | 0 |