Kilku nas jestCzy wielu mężczyzn na SF ma podobne potrzeby?
Kilku nas jestCzy wielu mężczyzn na SF ma podobne potrzeby?
A w życiu codziennym tez macie takie potrzeby, czy tylko tu takie fantazje?Kilku nas jest
Odradzam takich zabaw, silny, niekontrolowany strumień wody może doprowadzić do uszkodzenia okrężnicy.Dobry wieczór.
Skoro to temat związany z.... anal y seksem to mam pyt. techniczne. Czy ktoś z Was używał lub używa końcowi do węża prysznica służącej do lewatywy?
Pozdrawiam
Lubie czuć to,A w życiu codziennym tez macie takie potrzeby, czy tylko tu takie fantazje?
Pytam z ciekawości. Używamy zestawu z apteki, ale widzę, że różne sklepy oferują różne końcówki do węża prysznica.Lubie czuć to,
Tak ja to robięDobry wieczór.
Skoro to temat związany z.... anal y seksem to mam pyt. techniczne. Czy ktoś z Was używał lub używa końcowi do węża prysznica służącej do lewatywy?
Pozdrawiam
Czy są jakieś skutki uboczne?Tak ja to robię
Nie zauważyłem żadnych problemów,dostosuj tylko strumień wodyCzy są jakieś skutki uboczne?
Tzn?Nie zauważyłem żadnych problemów,dostosuj tylko strumień wody
Dziękuję za odpowiedź.Ja niczego nie zmieniam ,odkręcam słuchawkę,i delikatnie końcówkę węża wkładam w anuska odkręcam wode,i tyle czekam aż zacznie spływać czysta i to wszystko
Nie ma problemuDziękuję za odpowiedź.
Tak, i staram się je spełniać.A w życiu codziennym tez macie takie potrzeby, czy tylko tu takie fantazje?
Dokładnie! Higiena przy tych zabawach to podstawaTzn?
A co do samej końcówki to na co zwrócić uwagę?
Lewatywę stosujemy przed zabawami analnym i rimmingiem.
Ja równieżTak, i staram się je spełniać.
Nie tylko strumień wody ale i temperaturę nie więcej jak 39 stopni. Najlepiej 37-38Nie zauważyłem żadnych problemów,dostosuj tylko strumień wody
Tak dokładnie,masz rację , zapomniałem o tym wspomniećNie tylko strumień wody ale i temperaturę nie więcej jak 39 stopni. Najlepiej 37-38
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Tylko Anal | Fetysze i perwersje | 0 | |
R | Jaka sex maszyna? | Anal | Akcesoria erotyczne | 9 | |
Anal z byłą | Opowiadania erotyczne | 7 | ||
G | Pierwszy anal | Seks | 2 | |
M | Soczysty anal | Seks fotki i filmy | 1 |