Owszem jest. Masażer marki Swakom.Super. Nie wiedziałem że jest taka mozliwosc
Owszem jest. Masażer marki Swakom.Super. Nie wiedziałem że jest taka mozliwosc
Super! Ja na pewno bym chciałLubię bardzo to uczucie. Języczek męża, jego... Czasem kulki i koreczek.
Ostatnio mąż dał się przekonać nie tylko do języczka. Spróbował z korkiem. Teraz jest zachwycony masażerem prostaty. Zabawką na tyle fajna, że jak mąż poinformuję mnie, że chce tego teraz to jest możliwość zdalnej zabawy przez aplikację w telefonie.
Porozmawiaj o tym z żoną. Święta za miesiąc. Kto wie, może pod choinką znajdziesz zabawkęSuper! Ja na pewno bym chciał
Myślę, że byłby to fajny prezentPorozmawiaj o tym z żoną. Święta za miesiąc. Kto wie, może pod choinką znajdziesz zabawkę
Różne są marki takich zabawek dla panów.
Na pewnoMyślę, że byłby to fajny prezent
Myślę, że byłby to fajny prezent
Piękna sprawaSvakom Vick Neo wibrujący masażer prostaty sterowany aplikacją
Wibrujący masażer prostaty Svakom Vick to wzbogacona edycja bestsellerowego modelu. Gadżet erotyczny łączy się z darmową aplikacją na telefon, która pozwala na zdalne sterowanie z dowolnej odległości z wykorzystaniem oryginalnych funkcji, jak tworzenie własnych wibracji. Ponadto można skorzystać...n69.pl
Nie dziwię sie ze jest zadowolonyMąż zadowolony. Ja również.
doskonale wiem o czym mowisz,moja jest stworzona do tego samego,nie probowalem wylizac dildo po wszystkim i narazie chyba sobie odpuszczeKocham anal i lizanie mojego brązowego słoneczka. Myśle że moja dupa jest stworzona do bawienia się nią. Lubie też wsadzać sobie zabaweczki w odbyt i wylizywać je po wypróżnieniu
tego to chyba nikomu nie trzeba wogole mowicPrzed takimi zabawami lewatywa jest raczej wskazaną. Kropka.
tego to chyba nikomu nie trzeba wogole mowic
No tak jakże by nasza Delishia nie lubiła zabaw dupcią Jesteś świetna! Jestem ogromnym fanem Twojego profiluLubię dostać w dupcię, nie tylko klapsy Lubię być przeANALizowana
Popieram, czystość to podstawa.Przed takimi zabawami lewatywa jest raczej wskazaną. Kropka.
No tak jakże by nasza Delishia nie lubiła zabaw dupcią Jesteś świetna! Jestem ogromnym fanem Twojego profilu
Cieszę się Jesteś szaloną Kobietką Po Twoich wpisach na forum stwierdzam że naprawdę szczerze lubisz to robić i sprawia Ci to ogromną radośćMiło mi
No wreszcie ktoś odważniejszy. Większość piszących do mnie na priv, jak słyszy że lubię rimming i lizanie anusa, wieje w popłochuUwielbiam i ja ,a w szczególności uwielbiam pieścić językiem kakaowe oczko
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Tylko Anal | Fetysze i perwersje | 0 | |
R | Jaka sex maszyna? | Anal | Akcesoria erotyczne | 9 | |
Anal z byłą | Opowiadania erotyczne | 7 | ||
G | Pierwszy anal | Seks | 2 | |
M | Soczysty anal | Seks fotki i filmy | 1 |