• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Anal

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
jak słyszy że lubię rimming i lizanie anusa, wieje w popłochu
Ja ogólnie nie mam nic przeciwko zabawom analnym, w obie strony - włączając pegging.
Choć rimming to IMHO jest praktyka zarezerwowana dla osób będących ze sobą w naprawdę bliskiej, intymnej relacji. Nie mógłbym robić tego z nieznaną lub nowo poznaną osobą. Tutaj potrzeba więzi i bliskości.
Natomiast na pegging zgodziłbym się na zdecydowanie wcześniejszym etapie relacji.

Kobieta

SaSy

Podrywacz
Ja ogólnie nie mam nic przeciwko zabawom analnym, w obie strony - włączając pegging.
Choć rimming to IMHO jest praktyka zarezerwowana dla osób będących ze sobą w naprawdę bliskiej, intymnej relacji. Nie mógłbym robić tego z nieznaną lub nowo poznaną osobą. Tutaj potrzeba więzi i bliskości.
Natomiast na pegging zgodziłbym się na zdecydowanie wcześniejszym etapie relacji.
Rimming praktyka zarezerwowana dla osób będących ze sobą w naprawdę bliskiej, intymnej relacji? Cos takiego. A niby dlaczego miałabym się pozbawiać tego cudownego uczucia, gdy język faceta wciska się w mój anus, tylko dlatego, że akurat nie jestem w bliskiej, intymnej relacji? Życie trwa zbyt krotko, by samemu nakładać sobie tego typu ograniczemnia!

Mężczyzna

KlejnotNilu79

Seks Praktykant
Rimming praktyka zarezerwowana dla osób będących ze sobą w naprawdę bliskiej, intymnej relacji? Cos takiego. A niby dlaczego miałabym się pozbawiać tego cudownego uczucia, gdy język faceta wciska się w mój anus, tylko dlatego, że akurat nie jestem w bliskiej, intymnej relacji? Życie trwa zbyt krotko, by samemu nakładać sobie tego typu ograniczemnia!
Jeśli byłaby mocna chemia od samego początku, rimming mógłby być jeszcze bardziej przyjemny. Głęboka podróż w nieznane. :devilish:

Mężczyzna

xD_Dx

Nowicjusz
No wreszcie ktoś odważniejszy. Większość piszących do mnie na priv, jak słyszy że lubię rimming i lizanie anusa, wieje w popłochu🤭
Nie wiedzą co tracą, a to tym lepiej bo więcej dla tych "odważnych" :)
Chociaż to nie jest odwaga a znanie siebie, a nie obawa albo ogólne myślenie o tych tematach z dupy strony 😜

Kobieta

SaSy

Podrywacz
Nie wiedzą co tracą, a to tym lepiej bo więcej dla tych "odważnych" :)
Chociaż to nie jest odwaga a znanie siebie, a nie obawa albo ogólne myślenie o tych tematach z dupy strony 😜
Z moich obserwacji wynika, ze najtrudniej większości się przełamać i lizać anus po raz pierwszy. W zasadzie każdy z partnerów, któremu zaproponowałam by popieścił mnie w ten sposób, później sam z siebie to robił.

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
Z moich obserwacji wynika, ze najtrudniej większości się przełamać i lizać anus po raz pierwszy. W zasadzie każdy z partnerów, któremu zaproponowałam by popieścił mnie w ten sposób, później sam z siebie to robił.
Ja akurat musiałem najpierw przekonywać partnerkę, w końcu to bardzo apetyczna dziurka.

Mężczyzna

xD_Dx

Nowicjusz
No to masz duże sukcesy na tym polu. Ale tak zgadzam się że ciężko czasami namówić drugą stronę, a zabawa w obie strony jest bardzo przyjemna

Kobieta

SaSy

Podrywacz
No to masz duże sukcesy na tym polu. Ale tak zgadzam się że ciężko czasami namówić drugą stronę, a zabawa w obie strony jest bardzo przyjemna
Ciekawe dlaczego. Po drugiej stronie mężczyźni często oczekują by to kobieta spełniała ich fantazje i dziwią się, gdy ona nie chce tego robić