• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Akcje w plenerze

Mężczyzna

Wacław

Seks Praktykant
W sumie to nie wiem jakie są przepisy ale wydaje mi, że nie ma bezpośredniego zakazu.... Oczywiście może to być podciągnięte pod nieobyczajne zachwianie.... Ale w samochodzie, to w pewnym stopniu przestrzeń prywatna... Więc dużo zależy od okoliczności...

Kobieta

PaniMargaret

Biegły Uwodziciel
Odwaliliście kiedyś podobną akcję? Może nie tak jak tutaj na środku miasta, ale coś w podobnym stylu?
A może kogoś przyłapaliście na seksie w publicznym miejscu?

Miałam sporo takich akcji. Ostatnio we Włoszech nad jeziorem Como. Wynajęliśmy łódkę i na środku jeziora to robiliśmy. Innym razem jechaliśmy gdzieś autem i mówię do mojego że chce mi się, on zjechał na pobocze włączył światła awaryjne i ściągnął spodnie

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Parki warszawskie zawsze były miejscem pitigrilenia.

Za moich lat studenckich to Pole Mokotowskie, albo przy Rivierze, albo po drugiej stronie Al. Niepodleglosci za pubem Bolek. Trudno było czasem o wolną ławkę;). Bylo i tak, ze dla wiekszego bezpieczeństwa szły dwie pary (ale swing nie był jeszcze modny).

Profesor od historii opowiadał nam, ze przed 1939 rokiem, wieczorami słynął z tego Ogród Saski (młodzież z sądziadujacej dzielnicy biedy). Łazienki to już lepsza młodzież. Za Muzeum Narodowym natomiast homoseksualiści.
Elita samochodem jechała na ksiuty nad Wisłe na Saską Kępę (ładnie pokazane w serialu "Król")
Czy ty aby nie jesteś przewodnikiem po Warszawie? 😁😉