• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Akcje w plenerze

Mężczyzna

Martin88865

Cichy Podglądacz
Haha jechałem długa trasę do Polski z nową partnerką. Cała drogę masowalem jej Cipkę aż majtki i leginsy przemokly 🤣 Pani była w takim stanie, ze kazała mi zjechać gdzie tylko będzie opcja więc zjechaliśmy z autostrady na jakąś Polna drogę. Wskoczyła na mnie i zaczęła mnie ujeżdżać po chwili Ona skończyła a ja skonczylem w jej cipce ciekło później przez resztę podróży 🤣 Później mieliśmy seks w parku i był dreszczyk emocji czy nikt nas nie przyczai.

Mężczyzna

darek128

Seks Praktykant
kilka ich było, w nocy w centrum Warszawy za bilbordem, w parku nad ranem wracając z wesela, na wsi za salą weselną - chodziło sporo ludzi i było duże ryzyko przyłapania, w szkolnej toalecie na weselu,to było już tak dawno ale pamiętam u obecnej żony na klatce schodowej, na plaży w Mielnie i jak mi się coś jeszcze przypomni to dopiszę

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Odwaliliście kiedyś podobną akcję? Może nie tak jak tutaj na środku miasta, ale coś w podobnym stylu?
A może kogoś przyłapaliście na seksie w publicznym miejscu?

Nawet w zeszłym roku 😅 Chociaż przyłapany byłem chyba dwa, może trzy razy... Byliśmy w parku z dziewczyną, takim co dobrze znam. Taki zaułek, mało kto tamtędy przechodzi. Godzina była chyba jakaś 10-11 więc ludzi nie ma... Trochę się zaczęliśmy bawić, coraz mocniej, bardziej... Koniec końców ona w opuszczonych spodniach zrobiła mi facessiting i jak lizałem jej obie dziurki to drogą przelazł jakiś facet z dzieckiem.... Spaliłem takiego buraka z nią... Też miałem opuszczone spodnie... Chyba najgorsza sytuacja z bycia przyłapanym...
Ale nie przeszkodziło nam to w tym aby po tym jak się zwinęliśmy oczywiście, przejść w inne miejsce i dokończyć akcję 😅

Mężczyzna

DruhBoruch

Podrywacz
W Łazienkach Królewskich w Warszawie, trochę nas z moją poniosło. Do dzisiaj nie natrafiłem na żadne nagranie z naszych zabaw, czyli żadna kamera nas wtedy nie złapała.