• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Akcje w plenerze

Mężczyzna

_povg_

Podrywacz
Za akcję w samochodzie mandat kiedyś dostałam, partner również 😂
Nieźle, jedna akcja i dwa mandaty, to są orły :ROFLMAO:

Ja miałem jakiś czas temu sytuację w samochodzie z policmajstrami. Pani i Pan to byli, było ciemno, zaczęli świecić latarkami po szybach, samochód dosyć specyficzny, szyby ciemne, więc pukają. Otwieram drzwi, a oni że tu jest niebezpiecznie, dużo włamań w okolicy i proszą o dowodziki. Spisali sobie to co im tam potrzebne, Pan jeszcze obszedł samochód dookoła z latarką, a ja czekam na ten fantastyczny moment... czyli werdykt. Po czym Pani rzuca z uśmiechem - "wszystko w porządku, Państwo sobie robią dalej to co tam robili". :cool:

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Trudno to zaliczyć jako akcję, ale warte odnotowania z uwagi na poczucie humoru pani policjantki.
Stoję na czerwonym świetle na przejściu dla pieszych. Obok mnie pani w mudndurze sierż Policji. Upał jak cholera
Mówie do niej takie: bluzy wam dali- plastik . A ona z uśmiechem- ale ja nie mam stanika:)

Mężczyzna

camilluss90

Nowicjusz
Nieźle, jedna akcja i dwa mandaty, to są orły :ROFLMAO:

Ja miałem jakiś czas temu sytuację w samochodzie z policmajstrami. Pani i Pan to byli, było ciemno, zaczęli świecić latarkami po szybach, samochód dosyć specyficzny, szyby ciemne, więc pukają. Otwieram drzwi, a oni że tu jest niebezpiecznie, dużo włamań w okolicy i proszą o dowodziki. Spisali sobie to co im tam potrzebne, Pan jeszcze obszedł samochód dookoła z latarką, a ja czekam na ten fantastyczny moment... czyli werdykt. Po czym Pani rzuca z uśmiechem - "wszystko w porządku, Państwo sobie robią dalej to co tam robili". :cool:
Hahaha 🤣to mi się upiekło i nie przeszkadzał

Kilka lat temu z partnerką upaleni ziołem zatrzymaliśmy się w polach zaraz przy drodze tzw wsiowej 🤣🤣 no i w wjeździe na pole czy łąkę no i tego całusy pieszczoty w końcu przeszła by zrobić loda i w trakcie podjechał radiowóz 🤣🤣wyskoczył mielicjant jak poparzony w naszym kierunku nie panikujac nic jej nie mówię ona nie przestawała a ten niemal podbiegając do drzwi auta zobaczył co się dzieje machnął ręką z uśmiechem oddając honor w dach czoła wsiadł i odjechali 🤣🤣a ja mogąc upuścić ciśnienia spuściłem się w jej buzię z pełnym luzem i uśmiechem🤫

Mężczyzna

cuckoldman

Seks Praktykant
Oj do pleneru jest duży sentyment, za młodu jak nie było miejscówki to lokalny lasek to byłam podstawa, głównie pozycja od tyłu, lodzik minetka aaaa no i pierwsza osobą która nas widziała na żywo, nasz pierwszy podglądacz, który szybciej dochodził niz my kończyliśmy :)