• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Akcje w plenerze

Mężczyzna

Martin88865

Cichy Podglądacz
Haha jechałem długa trasę do Polski z nową partnerką. Cała drogę masowalem jej Cipkę aż majtki i leginsy przemokly 🤣 Pani była w takim stanie, ze kazała mi zjechać gdzie tylko będzie opcja więc zjechaliśmy z autostrady na jakąś Polna drogę. Wskoczyła na mnie i zaczęła mnie ujeżdżać po chwili Ona skończyła a ja skonczylem w jej cipce ciekło później przez resztę podróży 🤣 Później mieliśmy seks w parku i był dreszczyk emocji czy nikt nas nie przyczai.

Mężczyzna

darek128

Seks Praktykant
kilka ich było, w nocy w centrum Warszawy za bilbordem, w parku nad ranem wracając z wesela, na wsi za salą weselną - chodziło sporo ludzi i było duże ryzyko przyłapania, w szkolnej toalecie na weselu,to było już tak dawno ale pamiętam u obecnej żony na klatce schodowej, na plaży w Mielnie i jak mi się coś jeszcze przypomni to dopiszę

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Odwaliliście kiedyś podobną akcję? Może nie tak jak tutaj na środku miasta, ale coś w podobnym stylu?
A może kogoś przyłapaliście na seksie w publicznym miejscu?

Nawet w zeszłym roku 😅 Chociaż przyłapany byłem chyba dwa, może trzy razy... Byliśmy w parku z dziewczyną, takim co dobrze znam. Taki zaułek, mało kto tamtędy przechodzi. Godzina była chyba jakaś 10-11 więc ludzi nie ma... Trochę się zaczęliśmy bawić, coraz mocniej, bardziej... Koniec końców ona w opuszczonych spodniach zrobiła mi facessiting i jak lizałem jej obie dziurki to drogą przelazł jakiś facet z dzieckiem.... Spaliłem takiego buraka z nią... Też miałem opuszczone spodnie... Chyba najgorsza sytuacja z bycia przyłapanym...
Ale nie przeszkodziło nam to w tym aby po tym jak się zwinęliśmy oczywiście, przejść w inne miejsce i dokończyć akcję 😅

Mężczyzna

DruhBoruch

Biegły Uwodziciel
W Łazienkach Królewskich w Warszawie, trochę nas z moją poniosło. Do dzisiaj nie natrafiłem na żadne nagranie z naszych zabaw, czyli żadna kamera nas wtedy nie złapała.

Mężczyzna

Erien343

Seks Praktykant
Odwaliliście kiedyś podobną akcję? Może nie tak jak tutaj na środku miasta, ale coś w podobnym stylu?
A może kogoś przyłapaliście na seksie w publicznym miejscu?

Nieee to juz lekka przesada :D plener spoko i jak ktos podglada tez moze byc spoko ale nie ze sie czlowiek pcha na pierwsze strony gazet ;p

Mężczyzna

C_N

Seks Praktykant
Wielokrotnie. Lubię w sumie takie publiczne miejsca. Najczęściej w jednym konkretnym parku. No i w kilku starych, w pewnym sensie zabytkowych budynkach.

Mężczyzna

Dasiek.1993

Cichy Podglądacz
Wychowałem się na wsi, ona daje niczym nieograniczone możliwości pod tym względem zarówno w dzień jak i w nocy. Mnóstwo polnych dróg, wysokich łąk, pól kukurydzy, lasków, stodół. I przede wszystkim żadnych kamer. Duża swoboda, małe ryzyko. Jak się kogoś spotka, to prędzej zwierzę niż człowieka, ale jeśli już jednak człowieka, to zazwyczaj pojedynczą osobę przejeżdżającą traktorem czy rowerem. Na dobrą sprawę może nie zauważyć jak jest się w miarę dobrze plenerowo zamaskowanym. A jak nawet zobaczy, to przecież może być na swój sposób podniecające. Ale żeby tak w całkowicie odsłoniętym, dobrze widocznym z każdej strony miejscu w mieście pod okiem kamer i z przechodniami obok, to jednak gruba przesada. 😛

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Za czasów młodzieńczych ciągle kogoś "przyłapywałem" na seksie, miałem przyjemność wychować się w czasach, gdy "prywatki" były co weekend i były hmmm... powiedzmy, że nieokiełznane. Praktycznie zawsze ktoś z kimś się po kątach kotłował.

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Ja też za młodu lubiłem akcje w plenerze, ale niestety były one solo 😜 rzeka, łąka, las, trochę ręcznych zabaw w plenerze było ;)