• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Akcje w plenerze

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Ja po parkach i lasach się dymam. I kilka razy na trasie na przystankach na hotdoga
Kocyk rozłożony na polanie w lesie, koszyk piknikowy z przekąskami... to i mnie by ochota naszła, ale bym musiała mieć pewność, że nikt nas nie nagra no i że mrówki mnie nie oblezą :)
Ale w parku to już hardcore, to nie dla mnie.

Mężczyzna

Hakuzery

Seks Praktykant
Kocyk rozłożony na polanie w lesie, koszyk piknikowy z przekąskami... to i mnie by ochota naszła, ale bym musiała mieć pewność, że nikt nas nie nagra no i że mrówki mnie nie oblezą :)
W Warszawie jest Park Skaryszewski. Można trafić na akcje hetero, homo, i indywidualne.
Bez względu na porę roku i dnia. Chociaż wiadomo, że jak cieplej, to chętniej.

Mężczyzna

kasju

Nowicjusz
W parku to nocą i rzadko. Ale w lesie opiera się o drzewo i zaczynamy mamy się bawić. A to że ktoś nas może przyłapać to część zabawy

Kobieta

MoonikaWaw

Podrywacz
W Warszawie jest Park Skaryszewski.
Parki warszawskie zawsze były miejscem pitigrilenia.

Za moich lat studenckich to Pole Mokotowskie, albo przy Rivierze, albo po drugiej stronie Al. Niepodleglosci za pubem Bolek. Trudno było czasem o wolną ławkę;). Bylo i tak, ze dla wiekszego bezpieczeństwa szły dwie pary (ale swing nie był jeszcze modny).

Profesor od historii opowiadał nam, ze przed 1939 rokiem, wieczorami słynął z tego Ogród Saski (młodzież z sądziadujacej dzielnicy biedy). Łazienki to już lepsza młodzież. Za Muzeum Narodowym natomiast homoseksualiści.
Elita samochodem jechała na ksiuty nad Wisłe na Saską Kępę (ładnie pokazane w serialu "Król")

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Parki warszawskie zawsze były miejscem pitigrilenia.

Za moich lat studenckich to Pole Mokotowskie, albo przy Rivierze, albo po drugiej stronie Al. Niepodleglosci za pubem Bolek. Trudno było czasem o wolną ławkę;). Bylo i tak, ze dla wiekszego bezpieczeństwa szły dwie pary (ale swing nie był jeszcze modny).

Profesor od historii opowiadał nam, ze przed 1939 rokiem, wieczorami słynął z tego Ogród Saski (młodzież z sądziadujacej dzielnicy biedy). Łazienki to już lepsza młodzież. Za Muzeum Narodowym natomiast homoseksualiści.
Elita samochodem jechała na ksiuty nad Wisłe na Saską Kępę (ładnie pokazane w serialu "Król")
A niektórzy mówią, że poziom tego forum jest tragiczny. A tu wychowuje i uczy nawet historii i geografii Warszawy😉