Ja nie lubię spuszczania się na twarz dziewczynie.
No i również nie chciałbym by mi cokolwiek wsadzano w tyłek
, ale na szczęście ona nigdy z żadnym tego typu pomysłem nie wyskakiwała. ^^
PS. Oprócz tego nigdy nie lubiłem się całować chwilę po tym jak skończyłem w jej ustach, mając świadomość że chwilę temu była tam moja sperma, ale co do tego się przełamałem, bo pomyślałem że to jednak nie w porządku, że ona mi tu robi dobrze, mnie tak bardzo zadowala, a ja następnie nie chce się całować.
PS2. Moja dziewczyna natomiast nie lubi żadnych zabaw ze stopami (według niej stopy są aseksualną częścią ciała czy to u faceta, czy u dziewczyny, co mnie bardzo dziwi, bo u faceta ok, to się mogę zgodzić, ale u dziewczyny stopy są według mnie bardzo seksowne - u dziewczyny w ogóle wszystko jest seksowne
i mojej dziewczyny stopy mi się bardzo podobają), nie pozwala mi nigdy nawet swoich stóp masować, gdyż ma na nich ogromne łaskotki, nie wspominając już o takich sprawach jak footjob, co według mnie jest bardzo fajne (chociaż bardziej mnie kręci masowanie stopami penisa, niż taki typowy footjob). Jest może jakiś sposób na zmniejszenie łaskotek, żebym mógł jej wymasować stopy i by zobaczyła jakie to przyjemne?
Nie jest ona też za bardzo przekonana za analem, po prostu boi się bólu. Ale ja też nie jestem, więc nie ma problemu, ten temat padł u nas tylko z ciekawości przy takich ogólnych rozmowach o seksie w celu poznawania wzajemnych upodobań. Mamy jeszcze taką masę różnych rzeczy do przetestowania, że bynajmniej nam się nie śpieszy do zastanawiania się nad takimi rzeczami jak anal.