• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

50 lat

Mężczyzna

Armando88

Podrywacz
Ja jestem po rozwodzie od ponad dwóch lat, i korzystam sobie z życia :) Dokładnie, dobry seks zaczyna się po rozwodzie, ja mam 52 lata i jeszcze chcę się wyszumieć ;-)
Nooo to zapraszam do Gdańska na kawę a później czas pokaże 🤷‍♂️ Jestem o 2 dekady młodszy i marzy mi się dobre dymanie z kobietą starszą a zarazem doświadczoną i wiedzącą czego chce🤔🤫😈

Kobieta

Edyta77

Seks Praktykant
Nooo to zapraszam do Gdańska na kawę a później czas pokaże 🤷‍♂️ Jestem o 2 dekady młodszy i marzy mi się dobre dymanie z kobietą starszą a zarazem doświadczoną i wiedzącą czego chce🤔🤫😈
Kawa z extasy? Hihi ;-) Bywam w Gdańsku conajmniej raz w tygodniu.

Czas pokaże hihi ;-) Randka u ciebie w domku? ;-))))

Shakalaka ma rację, podoba mi się to, co ona napisała, to znaczy opinie jej znajomych na temat dojrzałych kobiet.

Ale wiesz, my się nie znamy, a ja jednak mam teraz z kim się zabawiać ;-)

Mężczyzna

Armando88

Podrywacz
Kawa z extasy? Hihi ;-) Bywam w Gdańsku conajmniej raz w tygodniu.

Czas pokaże hihi ;-) Randka u ciebie w domku? ;-))))

Shakalaka ma rację, podoba mi się to, co ona napisała, to znaczy opinie jej znajomych na temat dojrzałych kobiet.

Ale wiesz, my się nie znamy, a ja jednak mam teraz z kim się zabawiać ;-)

Kobieta

Shakalaka

Podrywacz
Hmm, myślałam że jesteś sporo starsza :) Sorki.
Nie gniewam się, bo słyszę to bardzo często i w żaden sposób mi tu nie ujmuje 🤭
29 lat to młody wiek, ale ja np nie miałabym oporów aby umówić się z mężczyzną w twoim wieku, albo z młodszym ;-)
Jak najbardziej rozumiem. Osobiście wolę, gdy mężczyzna jest parę lat starszy, więc bez żalu odstąpię Tobie moich rówieśników 😅😂
Ja wiem czego chcę, lubię się bawić i zaspokajać potrzeby mężczyzny, ale sama też chcę być zaspokajana :)
O to chodzi w tej zabawie, żeby i dawać, i brać. I przede wszystkim dobrze się bawić 🤭

Mężczyzna

Armando88

Podrywacz

Jak najbardziej rozumiem. Osobiście wolę, gdy mężczyzna jest parę lat starszy, więc bez żalu odstąpię Tobie moich rówieśników 😅😂

O to chodzi w tej zabawie, żeby i dawać, i brać. I przede wszystkim dobrze się bawić 🤭
Shakalaka młodziutka taka ale mądrze pisze 😁 Najważniejsza jest zabawa i czerpanie z niej przyjemności 🥳

Kobieta

Edyta77

Seks Praktykant

Gdy byłam młoda też wolałam starszych mężczyzn, później moje preferencje się zmieniły.

;-) Jesteś wspaniałomyślna, ale mi wystarczyłby jeden Twój rówieśnik :)

Ja dając i biorąc dobrze się bawię, lubię pieścić faceta, lubię być pieszczona i bzykana :)

Kobieta

Edyta77

Seks Praktykant
Gdy byłam młoda też wolałam starszych mężczyzn, później moje preferencje się zmieniły.

;-) Jesteś wspaniałomyślna, ale mi wystarczyłby jeden Twój rówieśnik :)

Ja dając i biorąc dobrze się bawię :)

Kobieta

Edyta77

Seks Praktykant
Zawsze możesz mnie jej polecić

Uwielbiam dymanko na ekstazie😈🥵 Mega pieszczoty, długie i namiętne oraz wytykanie ostre i trwające 🥰
Ja uwielbiam randki z ekstazą ;-) Nigdy nie zapomnę pierwszego razu, wtedy wypiliśmy po lampce winka z takim jednym chłopakiem, nie wiedziałam wtedy że on dosypał mi czegoś do winka. Po około godzince pojawił się u mnie boski stan, bosko mnie pieścił.Potem ja pieściłam jego,byłam wtedy wilgotna i napalona na seks jak nigdy przedtem.Do tamtej pory myślałam że facetowi po ekstazie albo amfie nie staje, myliłam się.

Seks z ekstazą jest super.

Kobieta

Shakalaka

Podrywacz
Dosy
Ja uwielbiam randki z ekstazą ;-) Nigdy nie zapomnę pierwszego razu, wtedy wypiliśmy po lampce winka z takim jednym chłopakiem, nie wiedziałam wtedy że on dosypał mi czegoś do winka. Po około godzince pojawił się u mnie boski stan, bosko mnie pieścił.
Dosypanie komuś czegokolwiek na nieswiadomce to straszne kurestwo i tak się nie robi.
Tyle dobrze, ze miło wspominasz 😅