• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

50 lat

Mężczyzna

Armando88

Podrywacz
Ja jestem po rozwodzie od ponad dwóch lat, i korzystam sobie z życia :) Dokładnie, dobry seks zaczyna się po rozwodzie, ja mam 52 lata i jeszcze chcę się wyszumieć ;-)
Nooo to zapraszam do Gdańska na kawę a później czas pokaże 🤷‍♂️ Jestem o 2 dekady młodszy i marzy mi się dobre dymanie z kobietą starszą a zarazem doświadczoną i wiedzącą czego chce🤔🤫😈

Kobieta

Edyta77

Seks Praktykant
Nooo to zapraszam do Gdańska na kawę a później czas pokaże 🤷‍♂️ Jestem o 2 dekady młodszy i marzy mi się dobre dymanie z kobietą starszą a zarazem doświadczoną i wiedzącą czego chce🤔🤫😈
Kawa z extasy? Hihi ;-) Bywam w Gdańsku conajmniej raz w tygodniu.

Czas pokaże hihi ;-) Randka u ciebie w domku? ;-))))

Shakalaka ma rację, podoba mi się to, co ona napisała, to znaczy opinie jej znajomych na temat dojrzałych kobiet.

Ale wiesz, my się nie znamy, a ja jednak mam teraz z kim się zabawiać ;-)

Mężczyzna

Armando88

Podrywacz
Kawa z extasy? Hihi ;-) Bywam w Gdańsku conajmniej raz w tygodniu.

Czas pokaże hihi ;-) Randka u ciebie w domku? ;-))))

Shakalaka ma rację, podoba mi się to, co ona napisała, to znaczy opinie jej znajomych na temat dojrzałych kobiet.

Ale wiesz, my się nie znamy, a ja jednak mam teraz z kim się zabawiać ;-)

Kobieta

Shakalaka

Podrywacz
Hmm, myślałam że jesteś sporo starsza :) Sorki.
Nie gniewam się, bo słyszę to bardzo często i w żaden sposób mi tu nie ujmuje 🤭
29 lat to młody wiek, ale ja np nie miałabym oporów aby umówić się z mężczyzną w twoim wieku, albo z młodszym ;-)
Jak najbardziej rozumiem. Osobiście wolę, gdy mężczyzna jest parę lat starszy, więc bez żalu odstąpię Tobie moich rówieśników 😅😂
Ja wiem czego chcę, lubię się bawić i zaspokajać potrzeby mężczyzny, ale sama też chcę być zaspokajana :)
O to chodzi w tej zabawie, żeby i dawać, i brać. I przede wszystkim dobrze się bawić 🤭

Mężczyzna

Armando88

Podrywacz

Jak najbardziej rozumiem. Osobiście wolę, gdy mężczyzna jest parę lat starszy, więc bez żalu odstąpię Tobie moich rówieśników 😅😂

O to chodzi w tej zabawie, żeby i dawać, i brać. I przede wszystkim dobrze się bawić 🤭
Shakalaka młodziutka taka ale mądrze pisze 😁 Najważniejsza jest zabawa i czerpanie z niej przyjemności 🥳

Kobieta

Edyta77

Seks Praktykant

Gdy byłam młoda też wolałam starszych mężczyzn, później moje preferencje się zmieniły.

;-) Jesteś wspaniałomyślna, ale mi wystarczyłby jeden Twój rówieśnik :)

Ja dając i biorąc dobrze się bawię, lubię pieścić faceta, lubię być pieszczona i bzykana :)

Kobieta

Edyta77

Seks Praktykant
Gdy byłam młoda też wolałam starszych mężczyzn, później moje preferencje się zmieniły.

;-) Jesteś wspaniałomyślna, ale mi wystarczyłby jeden Twój rówieśnik :)

Ja dając i biorąc dobrze się bawię :)

Kobieta

Edyta77

Seks Praktykant
Zawsze możesz mnie jej polecić

Uwielbiam dymanko na ekstazie😈🥵 Mega pieszczoty, długie i namiętne oraz wytykanie ostre i trwające 🥰
Ja uwielbiam randki z ekstazą ;-) Nigdy nie zapomnę pierwszego razu, wtedy wypiliśmy po lampce winka z takim jednym chłopakiem, nie wiedziałam wtedy że on dosypał mi czegoś do winka. Po około godzince pojawił się u mnie boski stan, bosko mnie pieścił.Potem ja pieściłam jego,byłam wtedy wilgotna i napalona na seks jak nigdy przedtem.Do tamtej pory myślałam że facetowi po ekstazie albo amfie nie staje, myliłam się.

Seks z ekstazą jest super.

Kobieta

Shakalaka

Podrywacz
Dosy
Ja uwielbiam randki z ekstazą ;-) Nigdy nie zapomnę pierwszego razu, wtedy wypiliśmy po lampce winka z takim jednym chłopakiem, nie wiedziałam wtedy że on dosypał mi czegoś do winka. Po około godzince pojawił się u mnie boski stan, bosko mnie pieścił.
Dosypanie komuś czegokolwiek na nieswiadomce to straszne kurestwo i tak się nie robi.
Tyle dobrze, ze miło wspominasz 😅

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry