• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zwracam uwagę na męskie detale.

Kobieta

kaami

Biegły Uwodziciel
Nie przykładam aż tak bardzo wagi do wyglądu, bo sama nie interesuję się modą, upiększaniem, itp., ale musi być schludnie i czysto. Podobają mi się garnitury, rockowe stylówki, zwykłe jesnsy i t-shirt, ale największą słabość mam od czasów nastoletnich do dresiarzy.😁 Do tej pory zdarza mi się obejrzeć na ulicy jak widzę takiego wariacika mordeczkę, mam też fajne, szalone wspomnienia z dresikiem i być może to dlatego. No a u kobiet to najbardziej mi leży klimat goth, ale nie jakiś przesadzony. Sztuczność i zbytnie wymuskanie odrzuca mnie i obu płci.

Kobieta

PaniTrycholog

Podrywacz
Jakiś konkretny zarost czy obojętnie?
Pytam z ciekawości, nie zaś osobiście :) Niedawno zabrnąłem na jakieś forum, gdzie praktycznie 7/8 kobiet zarzekało się, że nienawidzi zarostu u facetów i tak mnie to do dziś ciekawi.
Jeśli zarost to zawsze zadbany, wyrównany, przycięty i pachnący, nie inaczej. Jak byłam piękną i młodą dwudziestolatką to wolałam wtedy gładzioszków. Z wiekiem mi się pozmieniało. Teraz nie wyobrażam sobie mężczyzny bez zarostu czy futerka na klacie. Być może te 7/8 kobiet o których piszesz jest z innej (młodszej) grupy wiekowej, dlatego rozbieżności 🤔

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Jeśli zarost to zawsze zadbany, wyrównany, przycięty i pachnący, nie inaczej. Jak byłam piękną i młodą dwudziestolatką to wolałam wtedy gładzioszków. Z wiekiem mi się pozmieniało. Teraz nie wyobrażam sobie mężczyzny bez zarostu czy futerka na klacie. Być może te 7/8 kobiet o których piszesz jest z innej (młodszej) grupy wiekowej, dlatego rozbieżności 🤔
Być może tak było, nie zwracałem uwagę na wiek dyskutantek :)
Ja po prostu lubię nosić zarost, kiedyś próbowałem zapuszczać taką "drwalską" brodę, ale była zwyczajnie niewygodna - no i bez fachowej opieki barbera to nie miało sensu.
Teraz pielęgnuję sobie taką "circle beard" - często wespół z 2-dniowym zarostem policzków, łatwa do utrzymania samemu, wygodna i nie przeszkadza w pracy (w pracy czasami muszę nosić maskę ochronną - pracuję w branży chemicznej - i dłuższy zarost po prostu się masakrycznie "czochrał" pod nią). Na brak 'futerka' też nie narzekam :D :D :D

Ostatnia edycja:
Kobieta

Zalotka

Erotoman
Jakiś konkretny zarost czy obojętnie?
Pytam z ciekawości, nie zaś osobiście :) Niedawno zabrnąłem na jakieś forum, gdzie praktycznie 7/8 kobiet zarzekało się, że nienawidzi zarostu u facetów i tak mnie to do dziś ciekawi.
Nigdy nie jest obojętnie 😏 najlepiej od trzydniowego do trochę dłuższego, który nie odstaje za bardzo od twarzy. Ale ten dłuższy też musi być zadbany, a nie puszczony jak mu się tylko podoba.
I wszystko jest lepsze od goatie. To umie obronić pewnie tylko kilku facetów na świecie. Tak jak wąsy wyglądają wg mnie dobrze jedynie na Henrym Cavillu. Jeśli nie wyglądasz jak on, to pewnie przypominasz Wujka Miecia.

Mężczyzna

EdmundDantes

Podrywacz
Nigdy nie jest obojętnie 😏 najlepiej od trzydniowego do trochę dłuższego, który nie odstaje za bardzo od twarzy. Ale ten dłuższy też musi być zadbany, a nie puszczony jak mu się tylko podoba.
I wszystko jest lepsze od goatie. To umie obronić pewnie tylko kilku facetów na świecie. Tak jak wąsy wyglądają wg mnie dobrze jedynie na Henrym Cavillu. Jeśli nie wyglądasz jak on, to pewnie przypominasz Wujka Miecia.
Na Piłsudskim też fajnie wąsy wyglądały 😉

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Kilka moich muzycznych filmików trzymam na profilu, każdy może zobaczyć czy wyglądam jak "wujek Mieciu", "szwagier Zeniu" czy "stryjek Stasiu" :)

Aha, dzięki za odpowiedź (y) Pozdrawiam serdecznie.