• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zwracam uwagę na męskie detale.

Kobieta

kaami

Biegły Uwodziciel
Nie przykładam aż tak bardzo wagi do wyglądu, bo sama nie interesuję się modą, upiększaniem, itp., ale musi być schludnie i czysto. Podobają mi się garnitury, rockowe stylówki, zwykłe jesnsy i t-shirt, ale największą słabość mam od czasów nastoletnich do dresiarzy.😁 Do tej pory zdarza mi się obejrzeć na ulicy jak widzę takiego wariacika mordeczkę, mam też fajne, szalone wspomnienia z dresikiem i być może to dlatego. No a u kobiet to najbardziej mi leży klimat goth, ale nie jakiś przesadzony. Sztuczność i zbytnie wymuskanie odrzuca mnie i obu płci.

Kobieta

PaniTrycholog

Podrywacz
Jakiś konkretny zarost czy obojętnie?
Pytam z ciekawości, nie zaś osobiście :) Niedawno zabrnąłem na jakieś forum, gdzie praktycznie 7/8 kobiet zarzekało się, że nienawidzi zarostu u facetów i tak mnie to do dziś ciekawi.
Jeśli zarost to zawsze zadbany, wyrównany, przycięty i pachnący, nie inaczej. Jak byłam piękną i młodą dwudziestolatką to wolałam wtedy gładzioszków. Z wiekiem mi się pozmieniało. Teraz nie wyobrażam sobie mężczyzny bez zarostu czy futerka na klacie. Być może te 7/8 kobiet o których piszesz jest z innej (młodszej) grupy wiekowej, dlatego rozbieżności 🤔

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Jeśli zarost to zawsze zadbany, wyrównany, przycięty i pachnący, nie inaczej. Jak byłam piękną i młodą dwudziestolatką to wolałam wtedy gładzioszków. Z wiekiem mi się pozmieniało. Teraz nie wyobrażam sobie mężczyzny bez zarostu czy futerka na klacie. Być może te 7/8 kobiet o których piszesz jest z innej (młodszej) grupy wiekowej, dlatego rozbieżności 🤔
Być może tak było, nie zwracałem uwagę na wiek dyskutantek :)
Ja po prostu lubię nosić zarost, kiedyś próbowałem zapuszczać taką "drwalską" brodę, ale była zwyczajnie niewygodna - no i bez fachowej opieki barbera to nie miało sensu.
Teraz pielęgnuję sobie taką "circle beard" - często wespół z 2-dniowym zarostem policzków, łatwa do utrzymania samemu, wygodna i nie przeszkadza w pracy (w pracy czasami muszę nosić maskę ochronną - pracuję w branży chemicznej - i dłuższy zarost po prostu się masakrycznie "czochrał" pod nią). Na brak 'futerka' też nie narzekam :D :D :D

Ostatnia edycja: