Kurcze skąd ja to znamMój też, ale moje własne. A w sumie kupowanie ich![]()

Kurcze skąd ja to znamMój też, ale moje własne. A w sumie kupowanie ich![]()
Zdarzyło mi się kiedyś kupić takie same jakie już mam. Do tego stopnia u mnie to jest walnięte.Najlepsze jest to, kupić buty i nie wiedzieć ile się ich na![]()
.... drapiąc się w łysinę, z głupim wyrazem twarzy spoglądam na moją kolekcję czapek.....Zdarzyło mi się kiedyś kupić takie same jakie już mam. Do tego stopnia u mnie to jest walnięte.
Ważne tu jest też to, że pracuję wyłącznie zdalnie i w sumie nie mam kiedy chodzić w tych butach![]()
Ja to mam jeszcze tak że kupię i szkoda mi ich nosićZdarzyło mi się kiedyś kupić takie same jakie już mam. Do tego stopnia u mnie to jest walnięte.
Ważne tu jest też to, że pracuję wyłącznie zdalnie i w sumie nie mam kiedy chodzić w tych butach![]()
Do kremacji też, taki news, który poznałam ostatnioJa to mam jeszcze tak że kupię i szkoda mi ich nosići do szafki do trumny będą pasować
![]()
Zostaje chodzenie po domu w butachZdarzyło mi się kiedyś kupić takie same jakie już mam. Do tego stopnia u mnie to jest walnięte.
Czasem tak robię jak się ubieram na przyjęcie i zakładam je jeszcze w garderobie, a później mam do pokonania sporo schodów. Różnie się to kończyło, nie polecamZostaje chodzenie po domu w butach![]()
Nowe to trzeba pokazać, żeby inni zazdrościliCzasem tak robię jak się ubieram na przyjęcie i zakładam je jeszcze w garderobie, a później mam do pokonania sporo schodów. Różnie się to kończyło, nie polecam
Za to jak kupiłam buty w góry i miałam chwilę na rozchodzenie ich, to cały czas chodziłam w nich po domu. Też fajnie nie było![]()
Ale jak się zapach z kimś źle kojarzy, to następcy mają trzefiukaneA i jeszcze uwielbiam dobrze dobrany zapach u faceta, niektóre konkretnie mi się z kimś kojarzą, ostatnio gdzieś wyniuchałam kogoś, kto pachniał jak mój dawny ex, aż się obróciłam za nim![]()
Właśnie mam strasznie dużo nieużywanych, sama lubię na nie patrzećNowe to trzeba pokazać, żeby inni zazdrościli![]()
Kiedyś jeden z moich seksualnych znajomych poprosił abym mu twarz poprawiła podkładem, przed jednym z forumowych meetingów. Możesz kojarzyć tego użytkownikaZ ubiorem mam mieszane uczucia, nie przepadam jak mężczyzna przykłada do wyglądu przesadnie dużą uwagę.
Mam to samo. Tak, te imiona są "wbite" w duszę i po prostu się odzywają czy tego chcemy, czy nie.Ale jak się zapach z kimś źle kojarzy, to następcy mają trzefiukaneTak mam z niektórymi imionami, jak mi się źle kojarzą, to dupazbita.
Znowuż MUSZĘ się z Tobą zgodzić. Tak, to prawda, istotą jest znalezienie tego aurea mediocritas - również w kwestii ubioru i image'u ogólnie.Z ubiorem mam mieszane uczucia, nie przepadam jak mężczyzna przykłada do wyglądu przesadnie dużą uwagę. Oczywiście, elegancji jest na plus, ale jeśli spędza na tym za dużo czasu i musi wygładzić każdy włosek, to też kiepsko. Wszystko w rozsądnych granicach![]()
Czas jaki spędzam to tylko przy goleniu się brzytwą tu nie uda się na szybko ogolić za dużo ryzykoAle jak się zapach z kimś źle kojarzy, to następcy mają trzefiukaneTak mam z niektórymi imionami, jak mi się źle kojarzą, to dupazbita.
Z ubiorem mam mieszane uczucia, nie przepadam jak mężczyzna przykłada do wyglądu przesadnie dużą uwagę. Oczywiście, elegancji jest na plus, ale jeśli spędza na tym za dużo czasu i musi wygładzić każdy włosek, to też kiepsko. Wszystko w rozsądnych granicach![]()
Bolało, co? Też tak mamZnowuż MUSZĘ się z Tobą zgodzić.
Nie, nie bolało, mam dystans do siebie, inaczej bym dawno leżał pod ziemią albo ślinił się w pokoju bez klamekBolało, co? Też tak mam![]()
Tu muszę poznać szczegóły tej sztuki. Kupiłam sobie taki wieszak specjalny, na który miałam w planie dzień wcześniej wieszać stylówkę na dzień kolejny (jak jeszcze chodziłam do biura). Chciałam w ten sposób oszczędzić sobie czasu rano, jednak nigdy nie udało się tak aby "wczorajsza ja" zgadzała się z "dzisiejszą ja". Miałam tylko więcej roboty, bo musiałam to odwiesić na swoje miejsca w garderobie, a później na szybko wybierałam nowy strójreszta dzień wcześniej gotowa czeka na wieszaku
Kiedyś jeden z moich seksualnych znajomych poprosił abym mu twarz poprawiła podkładem, przed jednym z forumowych meetingów. Możesz kojarzyć tego użytkownika![]()
O i już widzę gdzie mi się ten plan wywala "rano nie zmieniać decyzji". Bo ja to muszę czućSaanvi@
Mój plan jest prosty nie zakładać tego samego co dziś, zamknąć oczy i jutro widzę się w tym , rano nie zmieniać decyzji, no chyba że pogoda zaskoczy wtedy jest szukanie na szybko czegoś co nie trzeba było by prasowaćjedyne problem jest rano po goleniu czego użyć po goleniu i tu juz jest problem jak chce czuć dzień
Ja to rano lubię czuć tylko ból bo wiem że żyjeO i już widzę gdzie mi się ten plan wywala "rano nie zmieniać decyzji". Bo ja to muszę czuć![]()
Niech zgadnę, minąłeś 30stkę? Bo tak @Techniczny95 wiecznie narzeka na wiekJa to rano lubię czuć tylko ból bo wiem że żyje![]()