• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zwracam uwagę na męskie detale.

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Cos w tym stylu Lenka, nie twierdze ze to na górze co dodaliscie panowie i panie jest złe ale nie kazdy bedzie sie w tym czuł dobrze, ale najbardziej tam w oczy rzucaja mi sie zadbane włosy :D

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
No to z moją rockową stylówą - to tylko iść i szukać najbliższej suchej gałęzi celem pohuśtania się :)

Kobieta

D'Arc

Dominujący
@Nieśmiała wątpię, bo z ogromną podejrzliwością traktuję facetów z lepszą fryzurą od mojej 😂 poza tym ciężko znaleźć zdjęcia modowe z facetami nie będącymi 9-10/10

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Ci faceci mają włosy zadbane bardziej niż niejedna kobieta. Owszem, niektóre stroje wyglądają dobrze, ale tak naprawdę najlepiej wygląda się w tym, w czym człowiek czuje się swobodnie. Zaczynam się zastanawiać, czy faktycznie w Polsce mężczyznom brakuje stylu i czy ich wygląd bywa wręcz odstraszający.

Najgorzej, że nie mam żadnego kreatora stylu, ale na co dzień chodzę w ubraniach o militarnym charakterze — nie w moro. W każdym razie styl z przepasanym sweterkiem na szyi czy barkach jest czymś, w czym czułbym się po prostu źle, albo z takim cienkim łancuszkiem na szyji do pępka :D
Proponuje
Koszulka polo UTL - TopCool® Lite albo Koszula Defender Mk2 Tropical
Spodnie militarne Spodnie SFU Next Mk2 - PolyCotton Stretch Ripstop
bhuty Moab Speed 2 Leather Waterproof
tez moze byc ok i napewno nie ujmuje meskosci
Nie kupuj Yukona Helikona, za drogi, lepsze są Level VII;)
Mam go od tygodnia. Jedyny plus to kieszenie

Mężczyzna

EdmundDantes

Podrywacz
Oni by Ci się podobali nawet ubrani w te wysokie skarpety. Ferdynand Kiepski nawet gdyby się tak ubrał to by i tak Ci się nie podobał. Znajdź zdjęcie bardzo brzydkiego i grubego faceta ale dobrze ubranego i wtedy tu wklej.

Czasem widać, że idzie jakiś prezes i jest ubrany bardzo, bardzo elegancko - to zdarza mi się nawet obrócić za takim :D
Ogólnie lubię po prostu zadbanych mężczyzn, czyli nie jakaś broda nieogarnięta, zniszczone ubrania, znoszone buty. To od razu świadczy o człowieku.
Ale jak już mi się ktoś bardzo podoba to może i w dresie chodzić cały dzień i nie robi mi to większej różnicy.
Akurat Ferdynand jak się odjebał to wyglądał zajebiście, np jako kapitan statku 😉

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Wiosna-lato-jesień - rządzi u mnie styl rockowy z nutką militarnego - bojówki/dżinsy, przeważnie z jakimś łańcuchem, buty sportowe. W upały - przeważnie takie "paramilitarne" shorty.

T-shirt ciemny zwykle z napisami w temacie muzycznym, jak chłodniej to do tego czarna koszula. W większe upały czarny bezrękawnik. Unikam jednak połączeń - czarny Tshirt + czarna koszula bo się robi dziwnie :)

Na łapach bransoletki i jakiś sygnet "z czachą" na paluchu.

Zegarek mechaniczny na pasku skórzanym - ale nie jakiś wywalony w kosmos, bo jestem biedakiem i mnie zwyczajnie nie stać - zwykle ruski "poljot", "rakieta" lub "wostok" sprzed 50 lat :) Takie zegarki mają duszę i przeszłość. Jak ja - a lubię się z własnym zegarkiem "dogadywać" :)

Myślę co pewien czas o jakimś gustownym "tatoo" - ale nigdy się nie mogę do końca zdecydować.

Uwielbiam czapki bo dobrze zasłaniają łysinę i fajnie w nich wyglądam, więc dochodzi obwiązkowo czapka przeważnie jakiś kaszkiet (shelby, rzadziej peaky) albo "skrzypek" od Sterkowskiego lub maciejówka. Czaaasami panama ale to już trzeba uważać bo nie do każdych spodni pasuje.
Czasami bandana na łeb, ale rzadko, bardziej na rower.
Łeb golony na łyso bo i tak tam niewiele zostało :p :p

Zarost ostatnio nosze w stylu wypielęgnowanego 4-5-dniowego "circle beard" bo jest mi najwygodniejszy, kiedyś zapuszczałem brodę, ale bez łażenia do barbera to nie ma sensu. A i włosy boleśnie zaczepiają sie o harmonijkę podczas grania :)

No to tyle, trochę odmienne od Waszych oczekiwań, co dziewczyny? :)

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Charyzmatyczny

Nowicjusz
Wiosna-lato-jesień - rządzi u mnie styl rockowy z nutką militarnego - bojówki/dżinsy, przeważnie z jakimś łańcuchem, buty sportowe.

T-shirt ciemny zwykle z napisami w temacie muzycznym, jak chłodniej to do tego czarna koszula. W większe upały czarny bezrękawnik

Na łapach bransoletki i jakiś sygnet "z czachą" na paluchu, zegarek mechaniczny na pasku skórzanym - ale nie jakiś wywalony w kosmos, bo jestem biedakiem i mnie nie stać - zwykle ruski "poljot", "rakieta" lub "wostok" sprzed 50 lat :) Takie zegraki mają duszę i przeszłość. Jak ja :)

Uwielbiam czapki bo dobrze zasłaniają łysinę i fajnie w nich wyglądam, więc dochodzi obwiązkowo czapka przeważnie jakiś kaszkiet albo "skrzypek" od Sterkowskiego.
Czasami bandana na łeb, ale rzadko, bardziej na rower.
Łeb golony na łyso bo i tak tam niewiele zostało :p :p

Zarost ostatnio nosze w stylu wypielęgnowanego 3-dniowego "circle beard" bo jest mi najwygodniejszy, kiedyś zapuszczałem brodę, ale bez łażenia do barbera to nie ma sensu. A i włosy boleśnie zaczepiają sie o harmonijkę podczas grania :)

No to tyle, trochę odmienne od Waszych oczekiwań, co dziewczyny? :)
Peaky Blinders fajna stołówka chodź mam wrażenie że mi nie podchodzi, wolę styl lat 80/90 w kierunku angielski styl dr martens, skóra dżinsy podwinięte nogawki, biała koszulka

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Peaky Blinders fajna stołówka chodź mam wrażenie że mi nie podchodzi, wolę styl lat 80/90 w kierunku angielski styl dr martens, skóra dżinsy podwinięte nogawki, biała koszulka
Peaky to może nie do końca, bo za dużą główką mają, coś mniejszego ale w tym samym klimacie np shelby. Czasami kapelutek panama sobie założę, ale to rzadziej, np do koszuli z długim rękawem i dżinsów zwykłych.
Za to taka jest dla mnie rewelacyjna :) takie uwielbiam. Generalnie mam schizę w temacie tzw "maciejówek" :)

Mężczyzna

Charyzmatyczny

Nowicjusz
Peaky to może nie do końca, bo za dużą główką mają, coś mniejszego ale w tym samym klimacie np shelby. Czasami kapelutek panama sobie założę, ale to rzadziej, np do koszuli z długim rękawem i dżinsów zwykłych.
Za to taka jest dla mnie rewelacyjna :) takie uwielbiam. Generalnie mam schizę w temacie tzw "maciejówek" :)

Bardzej mój kierunek