• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zwracam uwagę na męskie detale.

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Mężczyźni biegają. Tylko jaki stereotyp o Włochach?
Nie rozumiem, napisałeś dokładnie: "biegł jeden Włoch. I na pytanie czy to jest mężczyzna , którego pragną kobiety, nie padła żadna odpowiedź." Czyli to chodzi o to, że Włoch to nie mężczyzna, którego się pragnie?

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Brakowało jedynie czarnego golfa w stylizacji.💪🤘👍😈
Już poprawiam 😍
images

images

Mężczyzna

Szczep

Biegły Uwodziciel
Nie rozumiem, napisałeś dokładnie: "biegł jeden Włoch. I na pytanie czy to jest mężczyzna , którego pragną kobiety, nie padła żadna odpowiedź." Czyli to chodzi o to, że Włoch to nie mężczyzna, którego się pragnie?
Nie zrozumiałaś sensu wypowiedzi. Dlatego później spytałem jaki jest stereotyp o Włochach. Uważani są za zajebistych i do tego ciach. Ująłem tak krótko. Właśnie biegł Włoch. Wyglądał jakby wypuścili go z obozu. Dlatego spytałem się innych czy to mężczyzna, którego pragną kobiety. I zapadła cisza. Jak odniosłem się, że co niektórzy nie potrafili wbić gwoździa - że podałem stereotyp. To tak samo jak pisałem inny przykład.

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel
Tacy faceci mega się wyróżniają na tle masowo ubranych w hi-tech sneakersy (często brudne), t-shirty z logo i spodnie dresowe albo złachane jeansy.
Wogóle to po 40-stce (nie mówiąc już o młodszych) każdy facet wygląda dobrze w ubraniach w stylu old money/vintage. Zobaczcie 😍
images

images

images
Oni nawet koło 30 nie stali, a ty tu o 40 piszesz.😉

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Tacy faceci mega się wyróżniają na tle masowo ubranych w hi-tech sneakersy (często brudne), t-shirty z logo i spodnie dresowe albo złachane jeansy.
Wogóle to po 40-stce (nie mówiąc już o młodszych) każdy facet wygląda dobrze w ubraniach w stylu old money/vintage. Zobaczcie 😍
images

images

images
Ci faceci mają włosy zadbane bardziej niż niejedna kobieta. Owszem, niektóre stroje wyglądają dobrze, ale tak naprawdę najlepiej wygląda się w tym, w czym człowiek czuje się swobodnie. Zaczynam się zastanawiać, czy faktycznie w Polsce mężczyznom brakuje stylu i czy ich wygląd bywa wręcz odstraszający.

Najgorzej, że nie mam żadnego kreatora stylu, ale na co dzień chodzę w ubraniach o militarnym charakterze — nie w moro. W każdym razie styl z przepasanym sweterkiem na szyi czy barkach jest czymś, w czym czułbym się po prostu źle, albo z takim cienkim łancuszkiem na szyji do pępka :D
Proponuje
Koszulka polo UTL - TopCool® Lite albo Koszula Defender Mk2 Tropical
Spodnie militarne Spodnie SFU Next Mk2 - PolyCotton Stretch Ripstop
bhuty Moab Speed 2 Leather Waterproof
tez moze byc ok i napewno nie ujmuje meskosci

Kobieta

Nieśmiała

Biegły Uwodziciel
images

images

images
Oni by Ci się podobali nawet ubrani w te wysokie skarpety. Ferdynand Kiepski nawet gdyby się tak ubrał to by i tak Ci się nie podobał. Znajdź zdjęcie bardzo brzydkiego i grubego faceta ale dobrze ubranego i wtedy tu wklej.

Czasem widać, że idzie jakiś prezes i jest ubrany bardzo, bardzo elegancko - to zdarza mi się nawet obrócić za takim :D
Ogólnie lubię po prostu zadbanych mężczyzn, czyli nie jakaś broda nieogarnięta, zniszczone ubrania, znoszone buty. To od razu świadczy o człowieku.
Ale jak już mi się ktoś bardzo podoba to może i w dresie chodzić cały dzień i nie robi mi to większej różnicy.