Jak w temacie...Czy to was kręci? Ja przy waleniu już tylko tak mogę dojść. Klamry trzymam około 20 minut inaczej lipa. Jaja związuję około 30 min przed walonkiem, ale za to wytrysk....hmmmm Coś obłędnego
Tak to podniecające chodzenie z podwiazanymi jajami. Ciekawe doznania jak bez majtek tylko spodnie mieć na sobie w czasie spaceru. Spodnie szorują o jaja i nieraz dostałem wytryskuJak w temacie...Czy to was kręci? Ja przy waleniu już tylko tak mogę dojść. Klamry trzymam około 20 minut inaczej lipa. Jaja związuję około 30 min przed walonkiem, ale za to wytrysk....hmmmm Coś obłędnego
zajebista sprawa,ogolnie lubie tortury jajek i penisaJak w temacie...Czy to was kręci? Ja przy waleniu już tylko tak mogę dojść. Klamry trzymam około 20 minut inaczej lipa. Jaja związuję około 30 min przed walonkiem, ale za to wytrysk....hmmmm Coś obłędnego
Sa rozne sposoby wiazania,jak chcesz odezwij sie na pvOdkopię temat. Jeśli chodzi o wiązanie jaj to np zakładanie sznurówki na mosznę czy wiązanie penisa za jajami?
Kupujesz Wąskie PenisRingi Do Jaj Wkładasz Jeden Po Drugim I Je W Ten Sposób RozCiągasz Ale Nie Przesadzaj, Bo Będziesz BezPłodnySiemka - możecie coś ciekawego podpowiedzieć - jak wiązać by ból był największy. Chodzi mi o to, że jak wychodzę do pracy to bym związał tak by przez osiem godzin ich nie ruszać a czuć podniecenie i ból. Nie chodzi tylko o wiązanie jaj ale również całego członka. Chodzi o maksymalne podniecenie i ból. Chodzi mi przede wszystkim o ból podczas schylania się, podczas siedzenia i podczas chodzenia
Fajnie a w moim wieku bezpłodność już nie gra roli hehKupujesz Wąskie PenisRingi Do Jaj Wkładasz Jeden Po Drugim I Je W Ten Sposób RozCiągasz Ale Nie Przesadzaj, Bo Będziesz BezPłodny
https://www.e-stimsystems.com/index.php?main_page=index&cPath=46_48Do zwiazanych jaj i klamrów na sutach dilator w cewke dorzuć
Klamry biurowe, klipsy do prania, klamry ze stali nierdzewnej najlepsze te precyzyjne śrubkami regulowane. Co do jaj nie wiem, chłopem nie jestem
Ja używam różnego rodzaju pierścieni erekcyjnych.Od silikonowych po metalowe.Zaciskam nimi kutasa i jaja jakieś 10 minut przed rżnięciem żony.Moja żona uwielbia wtedy lizać i ssać mi jaja jak są mocno nabrzmiałe i twarde.No i kutas jest mega twardy dłużej mi stoi a co za tym idzie mogę ją dłużej jebać No a na sam koniec wytrysk jest mega obfity do tego stopnia że żona ma bardzo dużo "roboty" aby wszystko zlizać i połknąć .A jeśli spuszczam się jej prosto do gardła to trochę czasu jej zajmuje żeby wszystko połknąć .A moja żona uwielbia łykać moja spermę.Im więcej tym lepiej i zawsze prosi abym założył jakiś pierścień na kutasa i jaja bo się że wtedy spermy będzie dużoJak w temacie...Czy to was kręci? Ja przy waleniu już tylko tak mogę dojść. Klamry trzymam około 20 minut inaczej lipa. Jaja związuję około 30 min przed walonkiem, ale za to wytrysk....hmmmm Coś obłędnego