• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zrealizowane fantazje erotyczne

Mężczyzna

Lover_of_depth

Seks Praktykant
Napiszesz coś więcej jak było? Na jakim portalu znalazłeś chętnego?
Jeśli szukasz portalu z chętnymi na loda i nie tylko, to polecam lento.pl i sekcja pan szuka pana. Mi w zeszłym roku udawało się tam najczęściej kogoś znaleźć, i to w całej polsce, co prawda też problem z realnością co niektórych jak to zwykle bywa, dlatego polecam pisać od razu z kilkoma osobami naraz, bo polegać można na co 3 😉 Pozdrawiam

Mężczyzna

Tomasz (Kasia)

Seks Praktykant
O, to akurat pamiętam. Totalna masakra. Jedna z nich była moją żoną i cały czas miałem z tyłu głowy, że muszę "równomiernie rozkładać siły", żeby żadna z obu kobiet nie poczuła się niedoceniana (a już na pewno nie żona!). Z całego spotkania został mi tylko ten stres :ROFLMAO:
Ja nie miałem takich problemów. Bzykałem jej koleżankę na jej oczach i tak mnie to kręciło :p

Mężczyzna

Daniel42

Cichy Podglądacz
Seks na uboczu na leśnym parkingu. W zamierzeniach miał być jeden podglądacz który mógłby do nas dołaczyć. Na parking na którym kochalem się z żoąa zajechalo auto. Wysiadło czterech męższczyzn w wieku okolo 50-60 lat. Stali daleko i się załatwiali. Jak nas zobaczyli podzeszli i wtedy się zaczęlo. Widok wypiętej pupy mojej małżonki na przednim siedzeniu naszego auta zrobil swoje.Odsunęli mnie i mimo jej protestów,które szybko ucichły po paru porządnych klapsach na jej gołe pośladki, zajęli po koleji moje miejsce. Rozpięte rozporki i wyciągniete na wierzch sterczące członki nie dawały żadnych zludzeń co do tego co mialo nastąpić. Brali ją jeden po drugim, bez pośpiechu i odpowiednio do wieku jaki mieli. Byly to dobre ponad dwie godziny podczas których każdy z nich ulżył sobie dwa razy, porzedzając to 15-20 minutowym stosunkiem z moją żoną. Gdy ostatni z nich skończył w niej i wyciągnął członka, uwolnił tym samym wszystko to co do tej pory w nią wlali.Biala gęsta sperma jeszcze długo z niej wyplywała gdy wreszcie mogła stanąć na nogi i się wyprostować.Zaczęla pomalu się wycierać ale gdy zobaczyła autokar który właśnie zaczynał parkować na naszym parkingu ,szybko przestała,wsiadła do auta i kazała mi odjechać. Zgadnijcie dlaczego :)

Mężczyzna

darek70

Cichy Podglądacz
Seks na uboczu na leśnym parkingu. W zamierzeniach miał być jeden podglądacz który mógłby do nas dołaczyć. Na parking na którym kochalem się z żoąa zajechalo auto. Wysiadło czterech męższczyzn w wieku okolo 50-60 lat. Stali daleko i się załatwiali. Jak nas zobaczyli podzeszli i wtedy się zaczęlo. Widok wypiętej pupy mojej małżonki na przednim siedzeniu naszego auta zrobil swoje.Odsunęli mnie i mimo jej protestów,które szybko ucichły po paru porządnych klapsach na jej gołe pośladki, zajęli po koleji moje miejsce. Rozpięte rozporki i wyciągniete na wierzch sterczące członki nie dawały żadnych zludzeń co do tego co mialo nastąpić. Brali ją jeden po drugim, bez pośpiechu i odpowiednio do wieku jaki mieli. Byly to dobre ponad dwie godziny podczas których każdy z nich ulżył sobie dwa razy, porzedzając to 15-20 minutowym stosunkiem z moją żoną. Gdy ostatni z nich skończył w niej i wyciągnął członka, uwolnił tym samym wszystko to co do tej pory w nią wlali.Biala gęsta sperma jeszcze długo z niej wyplywała gdy wreszcie mogła stanąć na nogi i się wyprostować.Zaczęla pomalu się wycierać ale gdy zobaczyła autokar który właśnie zaczynał parkować na naszym parkingu ,szybko przestała,wsiadła do auta i kazała mi odjechać. Zgadnijcie dlaczego :)
Super!🤩

Mężczyzna

Wacław

Podrywacz
Wszystko fajnie, tylko, że działy pomyliłeś....