• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zrealizowane fantazje erotyczne

Kobieta

Agness

Seks Praktykant
W czwartek przyłapałam męża jak dziewczyna z kadr w jego firmie robiła mu loda. Uwielbiam byc podglądaną jak i podglądać, a fakt, ze to mój mąż jeszcze bardziej mnie podniecał. Oczywiście byłam bardzo zazdrosna, bo ta dziewczyna jest młoda i ładna, wiec musiałam mężowi w domu udowodnić, ze lepiej znam sie na tym. :D oczywiście mężowi nie powiedziałam, ze go widziałam i nie zamierzam mówić. :)

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Podczas naszego Resetweek w Toruniu mieliśmy wieczorny spacer nad rzeką. Miałam wtedy na sobie tylko harness, obróżkę z napisem SENSUAL, samonośne pończochy ze szwem, wysokie szpilki, płaszczyk przed kolanko, biżuteria i perfumy. Mąż ♥️ robił że mną co chciał. Gdy nie było dookoła nikogo rozpinał mi płaszczyk, brał za włosy zmuszając do ukucnięcia i robienia loda. Tak ze dwie, trzy minuty. Potem za rączkę i szliśmy dalej. Później odwróci mnie przy murze, zdjął że mnie płaszcz i zerżnął od tyłu. Oddałam się jak na osobistą dziwkę przystało.
Finał tego wieczoru miał miejsce już w hotelu. Gorąca kąpiel z namiętnością.

Mężczyzna

Eryk70

Nowicjusz
Podczas naszego Resetweek w Toruniu mieliśmy wieczorny spacer nad rzeką. Miałam wtedy na sobie tylko harness, obróżkę z napisem SENSUAL, samonośne pończochy ze szwem, wysokie szpilki, płaszczyk przed kolanko, biżuteria i perfumy. Mąż ♥️ robił że mną co chciał. Gdy nie było dookoła nikogo rozpinał mi płaszczyk, brał za włosy zmuszając do ukucnięcia i robienia loda. Tak ze dwie, trzy minuty. Potem za rączkę i szliśmy dalej. Później odwróci mnie przy murze, zdjął że mnie płaszcz i zerżnął od tyłu. Oddałam się jak na osobistą dziwkę przystało.
Finał tego wieczoru miał miejsce już w hotelu. Gorąca kąpiel z namiętnością.
Oboje jesteście Cudowni !!!

Mężczyzna

zbychu7702

Cichy Podglądacz
żona opowiedziała o swoich pierwszych pocałunkach z czasów szkolnych ( do dziś jesteśmy tylko swoi) .....
A krok po kroku - coś co mnie mega rozgrzało - dotarliśmy do momentu - gdy opowiedziała jak z kolegą się pocałowała ... To najskrytsza moja fantazja ... Opowiedziała, pokazała jak - to nie był całus.... Jak mnie to to rozgrzało, co ciężko opisać ... :)
Mam na tym punkcie fioła: uwielbiam kiedy z żonką poruszamy tematy młodości, jej pocałunki z pierwszym chłopakiem i opowieści jak ją dotykał i gdzie, jak zdjęła dla niego majtki żeby sobie ją pooglądał. Znam go i czasem spotykam, wymieniamy się uściskiem dłoni i uśmiechami, on wie i ja wiem... fajny klimat ;-)

Mężczyzna

Grzegorz12345

Biegły Uwodziciel
Moja kolejna fantazja się spełniła już jakiś czas temu a na dodatek jest tak dobrze że spotykamy się już kolejny raz i jest zawsze super

Mężczyzna

KinkyDave

Cichy Podglądacz
Razem z żoną zrealizowaliśmy wspólną fantazje na zabawę w większym gronie tj.(powyżej 2 par)

Udało nam się poznać 3 pary na pewnej stronie i zaprosili nas do siebie na domówkę … ale to był ogień 🔥

Hajks3

Podrywacz
W czwartek przyłapałam męża jak dziewczyna z kadr w jego firmie robiła mu loda. Uwielbiam byc podglądaną jak i podglądać, a fakt, ze to mój mąż jeszcze bardziej mnie podniecał. Oczywiście byłam bardzo zazdrosna, bo ta dziewczyna jest młoda i ładna, wiec musiałam mężowi w domu udowodnić, ze lepiej znam sie na tym. :D oczywiście mężowi nie powiedziałam, ze go widziałam i nie zamierzam mówić. :)
Pewnie jeszcze bardziej by się ucieszył jak obie na raz byście się nim zabawiały 😁