Jaki tam ostracyzm. To prawdopodobnie tylko zwykła zawiść...Co powiesz na zjawisko ostracyzmu z powodu uprawiania seksu na forum o seksie?
Jaki tam ostracyzm. To prawdopodobnie tylko zwykła zawiść...Co powiesz na zjawisko ostracyzmu z powodu uprawiania seksu na forum o seksie?
Wybacz, pozostanę przy słowie, które moim zdaniem najlepiej opisuje to zjawisko i jest kulturalne. Kolokwialnie nazwałabym to troszkę inaczej, ale to ani miejsce ani towarzystwo do takich wypowiedzi.Jaki tam ostracyzm. To prawdopodobnie tylko zwykła zawiść...
Przeżyłem taką przygodę . Gorąco polecam .sex z starsza kobietą
Ja 18 ona ok 40
Na pewno w tym samym czasie? Nie umiem sobie tego wyobrazićtitfuck od tyłu, czyli kobieta ssie moje jajka a ja wkładam między piersi.
No bez przesady Wystarczy wpisać w google 'reverse titfuck'. Super pozycja.Na pewno w tym samym czasie? Nie umiem sobie tego wyobrazić
Poniekąd ? hehe fajnie my się zabieramy do zaliczenia trójkątaPoniekąd zaliczyłam trójkąt mfm, ale trzeba powtórzyć z moim narzeczonym ;P
Koniecznie zmień partneraHej jestem tu nowa a ja mam problem z fantazjami bo gdy tylko zaproponuje jakas swoja fantazje mojemu partnerowi nigdy sie nie zgadza
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Jakieś fantazje związene z Świętami | Fantazje erotyczne | 5 | |
O | Fantazje kobiet | Fantazje erotyczne | 0 | |
B | Fantazje związane ze Świętym Mikołajem | Fantazje erotyczne | 20 | |
Fantazje żon o mężach.... | Fantazje erotyczne | 10 | ||
B | Telegram fantazje i wymiany | Seks fotki i filmy | 38 |