• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zona

Mężczyzna

Uk Luk

Cichy Podglądacz
Witam
Moja zona od jakiegos czasu prosi mnie abym ja mocno przelecial , twierdzi ze ja to odstresowuje prosila abym wlaczyl do zabaw klapsy i gadgety.
Myslicie ze sama tak sie zmienila czy posiada gacha? Dzieki za pomoc

Mężczyzna

Piotruś Pan

Podrywacz
Chłopie, Ona wprost mówi Ci czego chce a ty myślisz, że Cię zdradza? Rozmawiacie otwarcie o sexie, swoich potrzebach i oczekiwaniach? To, że wcześniej nie rozmawialiście wcale nie oznacza, że nie jest to jej fantazją? Zdziwiłbyś się jakie pragnienia i fantazje ludzie skrywają, męcząc się całe życie. Dobrze ułozone dziewczynki marzą nie tylko o mocnym rżnieciu ale o gang bangach albo zostaniu niewolnicą i nigdy "normalnie," byś nie przypuszczał. To o czym ludzie marzą nie śniło się nawet filozofom...
😉

Mężczyzna

Uk Luk

Cichy Podglądacz
Rozmawiamy zawsze otwarcie jeśli chodzi o sex , mówiła na co ma chęć ale nigdy o tym nie wspomniała

Mężczyzna

Uk Luk

Cichy Podglądacz
Pewnie ma gacha 🤔 żywy lub silikon. Poczuła i się jej spodobało. Musisz stawić czoła.
Chłopie, Ona wprost mówi Ci czego chce a ty myślisz, że Cię zdradza? Rozmawiacie otwarcie o sexie, swoich potrzebach i oczekiwaniach? To, że wcześniej nie rozmawialiście wcale nie oznacza, że nie jest to jej fantazją? Zdziwiłbyś się jakie pragnienia i fantazje ludzie skrywają, męcząc się całe życie. Dobrze ułozone dziewczynki marzą nie tylko o mocnym rżnieciu ale o gang bangach albo zostaniu niewolnicą i nigdy "normalnie," byś nie przypuszczał. To o czym ludzie marzą nie śniło się nawet filozofom...
😉
To trzeba jej dać dobre rzniecie :)

Mężczyzna

mmah

Podrywacz
Ja piernicze... zamiast pisać ten durny post wziąłbyś ją i zerżną porządnie. Laska Ci mówi że chce być ruchana a Ty się zastanawiasz o co jej chodzi.