I taki z nią problem? No to jest podejście świadomego, kochajacego męża, nie wierzę! A może z Tobą jest coś nie tak?
Jeżeli mówi Tobie wprost jakie są jej potrzeby i klei sie po alkoholu do innych, mój wniosek jest prosty, kobieta jest niezaspokojone sexualnie i desperacko szuka spodobu zaspokojenia swoich potrzeb. Alkohol tylko sprawia, że mniej się kontroluje a jej potrzeby uwidaczniają się i rządze wychodza na wierzch. Dlaczego tak jest? Ty powinieneś wiedzieć. To Ty jesteś jej mężem i częścią tego małżeństwa, to Ty powinieneś ją znać. W mojej opinii, między innymi obowiązkiem męża jest zaspakajać potrzeby żony. Jeśli Ty tego nie zrobisz, jest duża szansa, że ona znajdzie kogoś kto zrobi to za Ciebie? Jak będzie, tego nikt nie wie, ale to Ty powinieneś zadać sobie pytanie jak chciałbyś aby było? It's your marriage on the line!
Odwołuję się od tego jako sprawiedliwy.
Ino przegrałeś więc decyzje należą do Ciebie.
Ona błagała, prosiła, puściła się.
Koledzy wyżej mieli rację co teraz zrobisz, nie mam pojęcia, ale Ona ma ochotę, a Ty nie masz. Idk. Nie rozumiem. Idę już spać za dużo internetu.
Mi żona ostatnio trójkąt zaproponowała Pytam co się stało, że taka zmiana.... Coś jej się jednak spodobało. No cóż może kiedyś spróbujemy Zaproponowała z dziewczyną, ale pewnie z powodów takich, że wstydziła się o facecie powiedzieć.
Mi żona ostatnio trójkąt zaproponowała Pytam co się stało, że taka zmiana.... Coś jej się jednak spodobało. No cóż może kiedyś spróbujemy Zaproponowała z dziewczyną, ale pewnie z powodów takich, że wstydziła się o facecie powiedzieć.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.