Kopsnij linkPracowałem z taką mega grzeczną panną , która się ślicznie czerwieniła , kiedy słyszała jak mówię np "kurwa"
Znalazłem ją na zbiorniku.
Mnóstwo filmików na których była ostro jebana na wszystkie możliwe sposoby
I ten kontrast grzecznej dziewczynki
Do dzisiaj mi staje , kiedy tylko pomyślę o Elwirce , cudowna dziewczyna ❤
Zlikwidowała konto niestety jak się rozniosło po zakładzie , a później nawet wyszła za mążKopsnij link
No nie zdażyło mi się ale nigdy nic nie wiadomoCześć - mam pytanie czy spotkaliście na sex portalach ( zbiornik, datezone...) swoich znajomych z realnego swiata - zwłaszcza takich, których obecności tam się nie spodziewaliście? My nie spotkaliśmy (jeszcze)...
A co jest złego w spotkaniu znajomych? Przecież fajniej i bezpieczniej jest bawić się z kimś, kogo się zna a może i lubi. Niż z kimś totalnie obcym.Unikamy by nie spotkać znajomych
To jeszcze zależy kogo się tam szuka, bo jest bardzo duży przekrój.A co jest złego w spotkaniu znajomych? Przecież fajniej i bezpieczniej jest bawić się z kimś, kogo się zna a może i lubi. Niż z kimś totalnie obcym.
Tak, jakiś czas temu na jednym z portali mój znajomy z szkoły średniej założył konto, po czym polubił zdjęcia cipki mojej żony i mojego kutangaCześć - mam pytanie czy spotkaliście na sex portalach ( zbiornik, datezone...) swoich znajomych z realnego swiata - zwłaszcza takich, których obecności tam się nie spodziewaliście? My nie spotkaliśmy (jeszcze)...
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Nie chcę, by partner/ka lub znajomi dowiedzieli się... | Seks | 95 | |
M | Znajomi cz. 8 | Opowiadania erotyczne | 1 | |
M | Znajomi cz. 7 | Opowiadania erotyczne | 4 | |
M | Znajomi cz. 6 | Opowiadania erotyczne | 0 | |
M | Znajomi cz. 5 | Opowiadania erotyczne | 0 |