• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Znajomi na sex portalach...

trybel1

Biegły Uwodziciel
Pracowałem z taką mega grzeczną panną , która się ślicznie czerwieniła , kiedy słyszała jak mówię np "kurwa"
Znalazłem ją na zbiorniku.
Mnóstwo filmików na których była ostro jebana na wszystkie możliwe sposoby
I ten kontrast grzecznej dziewczynki :)
Do dzisiaj mi staje , kiedy tylko pomyślę o Elwirce , cudowna dziewczyna ❤

Mężczyzna

Szar

Biegły Uwodziciel
A co jest złego w spotkaniu znajomych? Przecież fajniej i bezpieczniej jest bawić się z kimś, kogo się zna a może i lubi. Niż z kimś totalnie obcym.
To jeszcze zależy kogo się tam szuka, bo jest bardzo duży przekrój.
Nie wyobrażam sobie pójść do łóżka z kobietą której nie znam i chociażby nie lubię.
Trafiłem świetnie, dużo wcześniej rozmawialiśmy, bardzo się polubiliśmy, a i tak stres mnie zjadł na początku 🙄

Mężczyzna

man_33

Cichy Podglądacz
przez pewien czas spotykałem sie z męzatką , która mowiłami ze ma bardzo zazdrosnego męza itp
po jakimś czasie znalazłem jej profil na zbiorniku...miała profil razem z mezem i spotykali sie z facetami i z parami
uzyłem fortelu napisalem ..konto prowadził jej maż i sie umówiliśmy
Mina pani bezcenna kiedy spotkalismy sie we trójke w hotelu...:) kiedy maz wyszedl do łazienki prosiła mnie abym sie nie wygadał ze wczesniej sie spotykalismy :)
powiedziałem ok ale pod warunkiem ze obciagnie mi z połykiem przy swoim meżu:)
wydymałem ja razem z jej męzem na dwa baty:)

Mężczyzna

OskarGrot

Cichy Podglądacz
Może w tym jest urok tych portali, że dzięki anonimowości można rozmawiać o rzeczach o których nie rozmawialibyśmy gdzie indziej? Oczywiście wiem, że internet do końca nigdy nie jest anonimowy, ale kto będzie się silił na szukanie ludzi z jakichś takich majtkowych klubów zainteresowań :).

Mężczyzna

man_33

Cichy Podglądacz
w Zbiorniku jest opcja ze mozna zobaczyc kto jest w okolicy
Przegladam ja czesto
wyłapałem ze, jest tam mój znajomy z pracy
ma założony profil z zoną
na razie nie zagadałem
ale myśle nad tym
rozpoznałem po zdjeciu z ich domu
zdjecia jego żony robia wrażenie a na pozór mogloby sie wydawać z taka szara myszka:)

Kobieta

Kimboaz

Seks Praktykant
ffd67566.png

Mężczyzna

CiekawiPrzyjemnosci

Seks Praktykant
Cześć - mam pytanie czy spotkaliście na sex portalach ( zbiornik, datezone...) swoich znajomych z realnego swiata - zwłaszcza takich, których obecności tam się nie spodziewaliście? My nie spotkaliśmy (jeszcze)...
Tak, jakiś czas temu na jednym z portali mój znajomy z szkoły średniej założył konto, po czym polubił zdjęcia cipki mojej żony i mojego kutanga 😁 a wiem ,że to on bo nie specjalnie starał się ukryć to na zdjęciu profilowym. Niby zasłonił twarze itd ale samo zdjęcie jest takie samo jak na profilowym fb, więc.. 🤪🤣 on nie wie iż ja wiem 😁😁