• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Znaczenie regionu Polski na urodę kobiet/mężczyzn.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Wiadomo nie od dziś, że każda dziewczyna/kobieta jest piękna, bo jest uważana za płeć piękną i wielbiona przez facetów, ale nie mniej jednak każdemu facetowi się podobają się inne, bo każdy ma inny gust i upodobania i to dobrze, bo było by ciężko było by zdobyć swoją drugą połowę, choć i tak jest ciężko, bo sporo samotnych facetów jest w Polsce, czy tam nie mających swoich drugich połówek aby chcieli, ale tu nie o tym. Tu się skupię na swoich obserwacjach z wieloletnich podróży po Polsce.

Weźmy hipotetycznie, że stoi przed wami facetami kilka dziewczyn jedna z każdego regionu Polski, choć fakt faktem nie w każdym regionie Polski byłem ,ale w większości i czy widzicie różnice, że np na zachodzie i północy Polski dziewczyny mają niemieckie naleciałości, na wschodzie rosyjskie, a na południu jeszcze inne?

Ja swoimi upodobaniami np będąc na południu Polski m.in. w Krakowie to normalnie szyja mi się dookoła obracała od podziwiania dziewczyn normalnie każda jedna nawet najbrzydsza z nich była i tak piękniejsza niż najpiękniejsza dziewczyna z Warszawy, w której też bywałem w życiu.

Chodzi mi o to czy potraficie Panowie zauważyć, że od regionu Polski każda dziewczyna ma inne rysy twarzy? zależnie od rodzaju klimatu i warunków występującego w regionie Polski? że np im cięższe warunki, co są spowodowane ciężką pracą aby przetrwać w nich, genetyka ich matek, które musiały być twarde i dziarskie, skutkowała tym że ich dzieci dziewczyny mają takie a nie inne rysy twarzy, niż te, co ich matki nie musiały tak ciężko pracować by przetrwać, bo inny region Polski był inny łagodniejszy.

Mam tu na myśli ciężki region południa Polski czyli góry, czy nawet region Suwałk gdzie życie i warunki nie są łatwe, bo ciągle zimno i trudno o cokolwiek i lżejszy region północno-zachodni gdzie ,no, jest cieplej i jest łatwiej o przetrwanie.

Oczywiście chodzi mi i rdzenne mieszkanki/dziewczyny i naturalne (nie po operacjach plastycznych) danego regionu, bo wiadomo, że ich gro powyjeżdżało na studia, czy ta do pracy do większych miast, więc chodzi mi o etniczne dziewczyny, które się urodziły w danym regionie Polski.

Podsumowując czy macie Panowie jakiś taki region Polski, gdzie uważacie po prostu, że tam są najpiękniejsze dziewczyny w Polsce, czy nie koniecznie? Ja np mówię południe Polski, Kraków zwłaszcza, ale świętokrzyskie też ok, np Kielce bo im dalej na północ np Warszawa to już nie ma na co patrzeć. Mój przykład to akurat moje upodobania i już, ale dla kogoś innego mogą być odwrotne, albo jeszcze inne, więc ich nie neguję broń boże, w końcu na temat gustów się nie dyskutuje, prawda?

A może wy dziewczyny też macie takie odczucia na temat facetów, że dany region Polski ich różnie ukształtował choćby pod względem ich wyglądu m.in. rysów twarzy jak ja to odczytuję co do dziewczyn w Polsce.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Ja swoimi upodobaniami np będąc na południu Polski m.in. w Krakowie to normalnie szyja mi się dookoła obracała od podziwiania dziewczyn normalnie każda jedna nawet najbrzydsza z nich była i tak piękniejsza niż najpiękniejsza dziewczyna z Warszawy, w której też bywałem w życiu.
W przeciągu ostatnich 2 miesięcy byłem m.in. w Zakopanem, Katowicach, Łodzi, Lublinie i Warszawie. W każdym z tych miast można było spotkać wiele ładnych dziewczyn, choć w Łodzi IMO było najwięcej tych nieumalowanych, naturalnych. Możliwe, że był to przypadek. Spacerowałem po tamtejszych parkach weekendowym popołudniem, gdzie kobiety przychodziły posiedzieć w spokoju, w przeciwieństwie do np. zabieganych kobiet w dni pracujące w Warszawie.

Mam tu na myśli ciężki region południa Polski czyli góry, czy nawet region Suwałk gdzie życie i warunki nie są łatwe, bo ciągle zimno i trudno o cokolwiek i lżejszy region północno-zachodni gdzie ,no, jest cieplej i jest łatwiej o przetrwanie.
Czy to Gdańsk czy Zakopane, nie jest to Syberia. Jeśli popatrzysz na średnie zimowe temperatury, różnią się one względem siebie raptem o 5-7 stopni. To nie jest duża różnica, by mówić o trudnych warunkach. Jedyne co da się mocno dostrzec to charakter. Góralki i Ślązaczki mają twardsze, bardziej stanowcze charaktery.

Podsumowując czy macie Panowie jakiś taki region Polski, gdzie uważacie po prostu, że tam są najpiękniejsze dziewczyny w Polsce, czy nie koniecznie?
Patrząc na ostatnie zdjęcia z eventów o których pisałem, najwięcej dziewczyn które wpadały mi w oko było w 3mieście i Wawie, choć z moich wyjazdów, zdecydowanie Łódź.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Ja np mówię południe Polski, Kraków zwłaszcza, ale świętokrzyskie też ok, np Kielce bo im dalej na północ np Warszawa to już nie ma na co patrzeć. Mój przykład to akurat moje upodobania i już, ale dla kogoś innego mogą być odwrotne, albo jeszcze inne, więc ich nie neguję broń boże, w końcu na temat gustów się nie dyskutuje, prawda?
Poczekaj, stop. Jak rozpoznajesz kto w Wawie jest „rdzennym” mieszkańcem, a kto napływowym? To musi być jakiś wyższy stopień umiejętności antropologicznych, czy jeszcze coś bardziej zaawansowanego. W podstawówce chodziłam do szkoły z prawie samymi osobami urodzonymi w Wawie, w liceum już nie za bardzo. Na uczelni tych osób była zdecydowana mniejszość, a w pracy na 50 osób było 5 urodzonych w stolicy. Dlatego tak mnie interesuje jak to rozróżniasz idąc ulicą.

A jeszcze definicje, ile pokoleń wstecz liczysz tego rdzennego mieszkańca? Ja się urodziłam w Wawie, moja mama też, ale tata jest ze Śląska, to gdzie ja się wpisuję i jak to byś rozpoznał po moich rysach?

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Poczekaj, stop. Jak rozpoznajesz kto w Wawie jest „rdzennym” mieszkańcem, a kto napływowym? To musi być jakiś wyższy stopień umiejętności antropologicznych, czy jeszcze coś bardziej zaawansowanego. W podstawówce chodziłam do szkoły z prawie samymi osobami urodzonymi w Wawie, w liceum już nie za bardzo. Na uczelni tych osób była zdecydowana mniejszość, a w pracy na 50 osób było 5 urodzonych w stolicy. Dlatego tak mnie interesuje jak to rozróżniasz idąc ulicą.

A jeszcze definicje, ile pokoleń wstecz liczysz tego rdzennego mieszkańca? Ja się urodziłam w Wawie, moja mama też, ale tata jest ze Śląska, to gdzie ja się wpisuję i jak to byś rozpoznał po moich rysach?
No widać to po braku uśmiechu i związanego z tym mimiki twarzy, że nie mają zmarszczek od uśmiechania się i śmiania się, są po twarzy robotami smutnymi nie wydającymi po twarzy żadnych emocji, tylko aby gotówkę tłuc i nic więcej, są sztuczni nie prawdziwi.

Rdzenna mieszkanka mam na myśli dziewczynę która się urodziła w danym regionie Polski i jest w okolicy mojego wieku, max +/- 8 lat nie więcej nie mniej.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Spotykałem się z dziewczynami ze Śląska,zarówno Dolnego jak i Górnego,ale także z jedną z Gdańska ;)

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
No widać to po braku uśmiechu i związanego z tym mimiki twarzy, że nie mają zmarszczek od uśmiechania się i śmiania się, są po twarzy robotami smutnymi nie wydającymi po twarzy żadnych emocji, tylko aby gotówkę tłuc i nic więcej, są sztuczni nie prawdziwi.
Czyli, że rdzenne Warszawianki na kasę nie lecą? Czy wszystkim przyjezdnym zależy tylko na kasie? Odważne tezy stawiasz.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Co ma tu ten wiek do tematu wątku? I skąd mamy wiedzieć ile masz lat?
Już prostuję, mam 31 lat, a odpisałem na wiek w temacie wątku, bo mnie pytano i w zasadzie dobrze, bo w końcu najlepiej się określa danych ludzi w okolic swego wieku, bo jest się na równo z nimi czasami, możliwościami i postępami w owym świecie.

Kobieta

kaami

Podrywacz
Już prostuję, mam 31 lat, a odpisałem na wiek w temacie wątku, bo mnie pytano i w zasadzie dobrze, bo w końcu najlepiej się określa danych ludzi w okolic swego wieku, bo jest się na równo z nimi czasami, możliwościami i postępami w owym świecie.
Jesteś w tym samym wieku co ja, aż niemożliwe, że rówieśnik nigdy nikogo nie miał. 🤔 Nawet największe przegrywy (w tym ja 😂) zaliczyły coś bez zobowiązań albo były w związku.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Jesteś w tym samym wieku co ja, aż niemożliwe, że rówieśnik nigdy nikogo nie miał. 🤔 Nawet największe przegrywy (w tym ja 😂) zaliczyły coś bez zobowiązań albo były w związku.
Nie no, zaraz, jak nie zaliczył? od dziś na forum jesteś? A o mojej Pani nie słyszałaś? Przecież pół forum tu huczy, że nią wychwalam i promuję prostytucję co tak naprawdę nie jest i jest to źle przez innych odbierane.