• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zboczeniec

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Słowo "zboczeniec" ogólnie jest jednoznacznie pejoratywne - kojarzy się z jakimś obleśnym ekshibicjonistą, podglądaczem, pedofilem, zoofilem, dendrofilem, sadystą czy innym wykolejeńcem. No chyba że tego słowa używa się żartobliwie, na określenie kogoś, komu wszystko kojarzy się z seksem.

Mężczyzna

Szar

Biegły Uwodziciel
Wszystko zależy od kontekstu. Na ten przykład kiedy dopiero zaczynałem pisać z przyszłą kochanką i dopytywałem o jej latorośl (na portalu erotycznym), to wzięła mnie za zboczeńca i nawet chciała mnie spławić. Może moje zachowanie było nietypowe jak na taki portal, ale po prostu lubię dzieci (w zdrowym znaczeniu), zawsze staram się być sobą i nikogo nie udaję, niezależnie od tego gdzie się znajduję. Po dwóch miesiącach i kilku spotkaniach nie przestałem być zboczeńcem, ale pożądanym :devilish:

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry