• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zbliża się nasz pierwszy raz... duże obawy :(

AdrianK

Cichy Podglądacz
Cześć wszystkim,

zarejestrowałem się tuta, ponieważ uważam, że większość osób jest tutaj bardzo dojrzała i być może udzieli mi kilku rad.

Mam 28 lat, moja partnerka 23. Jesteśmy już ze sobą jakiś czas i ostatnio rozmawiamy dużo na temat sexu. Jutro będzie u mnie nocować i być może czeka nas pierwszy raz...

Nie ukrywam, że jestem lekko przerażony :/ Bardzo ją kocham i nie chcę wyjść na frajera, który "nie podołał".

Dlatego kilka pytań:

1. Jaką pozycję proponujecie na pierwszy raz??
2. Rozumiem, że to ja mam przejąć inicjatywę w łóżku ale czy dziewczyna ma w tym przypadku tylko leżeć? Zapytam wprost - jak wygląda sprawa sexu oralnego podczas pierwszego razu??
3. Tu pytanie głównie do Pań - czy pierwszy raz bardzo boli? Chyba ostatnie czego bym chciał to zrazić do siebie moja ukochaną...

Wiem, że to mogą być infantylne, a wręcz głupie pytania.... Ale chyba każdy przed pierwszym razem miał sporo obaw. Być może macie też jakieś porady, sugestie???

EDIT:

PRZEZ PRZYPADEK ZDUBLOWAŁEM POST. BARDZO PROSZĘ O USUNIĘCIE JEDNEGO Z NICH!!

Konik121

Erotoman
Po pierwsze to wyluzuj, seks jest czymś co ma sprawiać Ci przyj przyjemność.

Nie musisz się denerwować tym, że "nie podołasz wyzwaniu" co najmniej z dwóch powodów :
1. Nikt od razu nie był wirtuozem w te klocki. W seksie tak jak innych dziedzinach życia trzeba się wiele nauczyć, a do tego trzeba praktyki ;)
2. Skoro również jest to pierwszy raz Twojej dziewczyny to nie będzie miała porównywania czy to był "lepszy czy gorszy" seks. Zadbaj o atmosferę, okazuj jak uczucia tak aby mogła miło wspominać ten wieczór...

... a później improwizuj, niech fantazja Cię niesie, a będzie ok. Jeśli zaplanujesz sobie cały scenariusz jak ma wyglądać ta noc, a coś pójdzie inaczej (choć nie koniecznie źle) to będziesz się stresował bo miałem robić teraz jedno, a robimy coś innego.

Ostatnia edycja:
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry