• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zbiorowa masturbacja

Mężczyzna

TomaszWroPL

Podrywacz
Ja regularnie waliłem z kolegą jak dorastaliśmy. Kilka razy w tygodniu i tak przez parę lat. Zajebista sprawa, chciałbym mieć takiego kumpla teraz :p

Parę lat temu też mi się zdarzyło spotkać z facetem z neta na wspólne trzepanie ale trochę niezręcznie było
Zgadzam się, wspólna masturbacja z kumplem to coś wspaniałego zarówno jako akt stricte seksualny ale też jako element, który bardzo zbliża i pozwala zawiązać naprawdę mocne więzi pomiędzy kolegami.
Co do ludzi z sieci to wiesz, jeśli akurat trafi się na kogoś pasującego charakterologicznie, to też można spróbować się z nim zakolegować (wiadomo, że to dłuższy proces, który nie zawsze wychodzi) i dalej spotykać się na onan już jako koledzy.
Osobną sprawą jest to, że zwykle za młodu jest jakoś tak łatwiej, choć z odpowiednio dojrzałym podejściem także i później nie ma (przynajmniej ja nie mam) z tym problemu.
To po prostu kwestia spotkania się dwóch dorosłych ludzi, którzy o wspólnej masturbacji myślą tak samo, czyli jako o nietypowym ale jednak atrakcyjnym sposobie wspólnego spędzania czasu.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Arno45

Biegły Uwodziciel
Jakoś uważam że zakolegowanie i bliższe relacje to pomyłka, która doprowadzi tylko do kłopotów, tylko anonimowe spontaniczne przypadki są warte sporadycznych powtórzeń

Mężczyzna

TomaszWroPL

Podrywacz
Jakoś uważam że zakolegowanie i bliższe relacje to pomyłka, która doprowadzi tylko do kłopotów, tylko anonimowe spontaniczne przypadki są warte sporadycznych powtórzeń
Zdecydowanie się nie zgadzam. Jeżeli uznajemy, że do tematu wspólnej masturbacji podchodzimy w sposób poważny i dorosły, czyli traktujemy ją jako realizację wspólnych zainteresowań (jako jednego z normalnych sposobów wspólnego spędzania czasu) to bliższa, koleżeńska relacja może tylko pomóc.
Tym bardziej, jeśli zaczynamy od kogoś poznanego w sieci a z czasem po kilku spotkaniach widzimy, że ten, jeszcze niedawno anonimowy gość, to spoko koleś i że, jeśli obie strony tego chcą, to może to być początek koleżeńskiej relacji. Wtedy kontynuowanie takich spotkań zaczyna przebiegać już bez stresu, na pełnym luzie co pozwala wyciągać z nich jeszcze więcej przyjemności i satysfakcji.
Co piszę opierając się na kilkunastoletnim doświadczeniu w praktykowaniu grupowej męskiej masturbacji.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

tomekxxx

Cichy Podglądacz
Ja regularnie waliłem z kolegą jak dorastaliśmy. Kilka razy w tygodniu i tak przez parę lat. Zajebista sprawa, chciałbym mieć takiego kumpla teraz :p

Parę lat temu też mi się zdarzyło spotkać z facetem z neta na wspólne trzepanie ale trochę niezręcznie było
Popiszmy o tym zagdaj do mnie na czacie albo na @. Podaj to napiszę..

Mężczyzna

Franzol

Podrywacz
Ciekawi mnie jedno. Czy podczas grupowej zabawy rozbieracie się do naga, czy też nie? Pytanie dotyczy zarówno facetów jak i dziewczyn.

Mężczyzna

TomaszWroPL

Podrywacz
Szczegolnie jak widzisz u partnera 20 cm pale albo jeszcze wieksza:love:
Akurat bardziej podnieca mnie sama sytuacja, że jesteśmy zupełnie nago z kumplem, z którym mam bardzo dobre i luźne seksualne zrozumienie i z którym wspólną masturbację robimy sobie już od lat.
Tak naprawdę długość penisa nie ma tu nic do rzeczy.