• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zbiornik.com Macie tam konto? Co sądzicie o tym portalu?

Mężczyzna

Daro Dario

Seks Praktykant
Na pewnym tak , czasem nedza wiekszosc propozycji od panow ,na co nie reflektuje.....ale kilkanascie spotkan z paniami na szybki numerek(wypieta dupka i sie nie znamy) jak i calonocna zabawe i tylko lub az 3 spotkania z parami . Wzasadzie powodem spotkan byl moj kolczyk w penisie czysta cikawosc pan, czy czuc roznice , ajest

Mężczyzna

Slavo

Biegły Uwodziciel
Mam konto na zbiorniku już kilka lat. Czytam wasze doświadczenia i powiem tak, chcecie za szybko osiągnąć cel. Wiem, po to tam się rejestrujecie, ale trzeba brać pod uwagę że są tam ludzie o różnym potencjale umysłowym. Ja osobiście nigdy sam nie piszę priv tylko komentarze pod zdjeciami/filmami. Panie, pary lub panowie sami piszą do mnie wiadomości, musiałem dać filtr B się okazuje że mało kto czyta zakładki o mnie. Uważam że w porównaniu do innych portali zbiornik należy do tych gdzie można dostać za niewielką opłatą to co się chce.

Mężczyzna

cuckoldman

Podrywacz
Mieliśmy kiedyś tam filmy i fotki, tylko że ktoś bez naszej zgody ukradł jeden nasz film i wrzucił na chomikuj

Mężczyzna

Ciekawy doświadczeń

Seks Praktykant
Ostatnio tam zlikwidowali grupy lokalne i cały ruch tam zamarł. Te lokalne grupy napedzały znajomosci, forum dawało mozliwość poznania się i wyczuć. Jeżeli to usunęli na stałe to bedzie umierał ja DZ

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Ostatnio tam zlikwidowali grupy lokalne i cały ruch tam zamarł. Te lokalne grupy napedzały znajomosci, forum dawało mozliwość poznania się i wyczuć.
O proszę - w pewnym momencie zauważyłem brak czegoś ale za bardzo się nie zastanawiałem. Teraz już wiem.
Generalnie miejsce jak każde w internecie. Przyciąga anonimowych głupków płci obojga oraz handlarzy i handlarki swoim i cudzym ciałem. Czasami jest to wręcz żenujące - "kocham Was kochani bo dużo mi płacicie". Albo "będziemy Was kochać jak będziecie nam płacić".
Są tam też fajni, normalni ludzie. Jak wszędzie.

Mężczyzna

Ciekawy doświadczeń

Seks Praktykant
O proszę - w pewnym momencie zauważyłem brak czegoś ale za bardzo się nie zastanawiałem. Teraz już wiem.
Generalnie miejsce jak każde w internecie. Przyciąga anonimowych głupków płci obojga oraz handlarzy i handlarki swoim i cudzym ciałem. Czasami jest to wręcz żenujące - "kocham Was kochani bo dużo mi płacicie". Albo "będziemy Was kochać jak będziecie nam płacić".
Są tam też fajni, normalni ludzie. Jak wszędzie
No cóż skoro ktoś za to jest gotów płacić to niech korzystają:) Popyt napędza podaż

Mężczyzna

Slavo

Biegły Uwodziciel
Tylko jak ich znaleźć...

Fakt... Moja opinia o niektórych ludziach zaczyna być coraz bardziej radykalna... ;-)
Są normalni, a jak ich znaleźć? Cierpliwość. Poznałem tam kilku fajnych ludzi z którymi można pogadać o wszystkim, nie spotkałem się z nikim na żywo bo nie czuję takiej potrzeby. A że są też głupki i tacy co chcą zarobić? Jak wszędzie. Co do forum to się odtwarza, nie wiem czemu je zlikwidowali ale nie siedziałem na nim i nie śledziłem za bardzo.