• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Zapytanie…hm…

Mężczyzna

Pieszczoch

Nowicjusz
Jest jeden sklep z rzeczami różną chińszczyzną i tam jeden z artykułów na półce jest kilka wibratorów. Pracuje tam jedna dziewczyna która mi się podoba i zastanawiam się czy nie poprosić jej o poradę którego by chciała i poleciła? Zagadam z nią gdyż ona wyraźnie też mnie obserwuje od jakiegoś czasu Czy to dobry pomysł waszym zdaniem? Wcześniej pracowała w biedronce a teraz tam ale jak chodzę po zakupach to mam wrażenie że bardzo mi się przygląda

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Jest jeden sklep z rzeczami różną chińszczyzną i tam jeden z artykułów na półce jest kilka wibratorów. Pracuje tam jedna dziewczyna która mi się podoba i zastanawiam się czy nie poprosić jej o poradę którego by chciała i poleciła? Zagadam z nią gdyż ona wyraźnie też mnie obserwuje od jakiegoś czasu Czy to dobry pomysł waszym zdaniem? Wcześniej pracowała w biedronce a teraz tam ale jak chodzę po zakupach to mam wrażenie że bardzo mi się przygląda
Może się obawia, ze jesteś złodziejem sklepowym:unsure:

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Jeśli zapytasz o polecajkę to może uznać, że potrzebujesz dla swojej dziewczyny.
Natomiast jeśli zapytasz wprost którego by chciała to będzie brzmiało bardzo creepy, szczególnie, że nie macie nawiązanej żadnej relacji.

Już pominę fakt, że zabawki erotyczne jakości "chińczyk" nie są w ogóle bezpiecznym pomysłem.

Poszukaj może jakiegoś produktu mniej erotycznego i o niego zagadaj.
Kobiety przy pierwszym spotkaniu, słysząc wątki seksualne często usztywniają się lub wręcz odrzucają zaloty takiego mężczyzny.