• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

zapłodnię

Mężczyzna

Bartolini

Podrywacz
Jestem ciekawy czy są tu Panie, które pragną zajść w ciążę a nie mają partnera, chciałbym zostać ojcem :)

Mężczyzna

Bartolini

Podrywacz
ktoś tu się rozpędził z oceną... może i kontrowersyjny temat, jednak myślę, że są kobiety, które mają instynkt macierzyński a nie spotkały na swojej drodze właściwej osoby, może to ja ? nie ważne, jak się skrzyżują ścieżki dwóch osób, którzy myślą o tym samym a może się zakochają zanim dojdzie do zapłodnienia ?

Mężczyzna

Jaworzno0

Nowicjusz
ktoś tu się rozpędził z oceną... może i kontrowersyjny temat, jednak myślę, że są kobiety, które mają instynkt macierzyński a nie spotkały na swojej drodze właściwej osoby, może to ja ? nie ważne, jak się skrzyżują ścieżki dwóch osób, którzy myślą o tym samym a może się zakochają zanim dojdzie do zapłodnienia ?
Tak :D

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
Mam wiarę i nadzieję, że rozsądna kobieta nie zdecyduje się na skorzystanie z oferty autora tematu. Dlatego jestem spokojny;)

Kobieta

kaami

Nowicjusz
To chyba Twój anons powinien być napisany w nieco inny sposób. Tak to sprawiasz wrażenie jakbyś w Tworkach dorwał się do internetu i raczej nikogo nie zachęcisz, no chyba że jakąś Panią co w tym samym budynku na oddziale dla kobiet również jakimś cudem znalazła dostęp do internetu.

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
Oczywiście, że to co napisałakaamijest kluczem. Możemy domyslać sie Twoich dobrych intencji. Ale pewna nonszalancja w brzmieniu oferty na pewno wzbudzi cień nie pewności w kobiecie. a w tej sytuacji Ona przede wszystkim musi mięc pewność całkowitą.
Jest różnica między ojcem a dawcą nasienia

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
temat....do dyskusji, o pragnieniach wielu osób, być może nie ma tu takich, jak to mówią warto rozmawiać 🤷‍♂️
Hm...to trudny temat, bo między innymi wymaga bardzo stonowanych wypowiedzi i doswiadczonych rozmówców, inaczej będzie tylko laniem nafty;):)
Ale nie przesądzajmy, zadne z nas nie jest Salomonem, a nuz dostaniesz priv. a wtedy 🤫:D
Nie takie rzeczy sie zdarzały na SF

Ostatnia edycja:
Kobieta

kaami

Nowicjusz
temat....do dyskusji, o pragnieniach wielu osób, być może nie ma tu takich, jak to mówią warto rozmawiać 🤷‍♂️
Jak pragnieniem wielu osób jest płodzenie dzieci oferując swoje DNA przez ogłoszenie nie myśląc o komforcie psychicznym dziecka to wybacz, ale uważam że takie DNA powinno zostać wyeliminowane i w takich przypadkach jestem za przymusową wazektomią/podwiązaniem jajowodów żeby takie osobniki się nie rozmnażały.

Mężczyzna

Bartolini

Podrywacz
Jak pragnieniem wielu osób jest płodzenie dzieci oferując swoje DNA przez ogłoszenie nie myśląc o komforcie psychicznym dziecka to wybacz, ale uważam że takie DNA powinno zostać wyeliminowane i w takich przypadkach jestem za przymusową wazektomią/podwiązaniem jajowodów żeby takie osobniki się nie rozmnażały.

Mężczyzna

Bartolini

Podrywacz
chyba nie zrozumiałaś... ten temat to okazja poznać kogoś o podobnych pragnieniach, czy zaiskrzy ? kto wie

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Jestem ciekawy czy są tu Panie, które pragną zajść w ciążę a nie mają partnera, chciałbym zostać ojcem :)
Wiesz czego mi brakuje w tym wszystkim? Mało jest informacji dlaczego twoje plemniki beda najlepszym materialem genetycznym. Może zechcesz kandydatki w jakis orginalny sposob zachecic. Musze Ci przyznac ze jestes chyba pionierem w tym temacie, ale sprzedaj sie jakos.

Kobieta

kaami

Nowicjusz
chyba nie zrozumiałaś... ten temat to okazja poznać kogoś o podobnych pragnieniach, czy zaiskrzy ? kto wie
Rozumiem to co czytam, ale jeżeli masz co innego na myśli to napisz to w taki sposób żeby miało ręce i nogi. A co w przypadku kiedy nie zaiskrzy, a spełnicie swoje pragnienia i spłodzicie dziecko? Jakie ono ma start w życiu? Mocno egoistyczne moim zdaniem.

Mężczyzna

Bartolini

Podrywacz
Wiesz czego mi brakuje w tym wszystkim? Mało jest informacji dlaczego twoje plemniki beda najlepszym materialem genetycznym. Może zechcesz kandydatki w jakis orginalny sposob zachecic. Musze Ci przyznac ze jestes chyba pionierem w tym temacie, ale sprzedaj sie jakos.
jeśli wytworzy się chemia podczas spotkania do tego wspólny cel, to kto wie co z tego wyjdzie. Był nawet jakiś romantyczny film w tym temacie :)

Mężczyzna

Bartolini

Podrywacz
Rozumiem to co czytam, ale jeżeli masz co innego na myśli to napisz to w taki sposób żeby miało ręce i nogi. A co w przypadku kiedy nie zaiskrzy, a spełnicie swoje pragnienia i spłodzicie dziecko? Jakie ono ma start w życiu? Mocno egoistyczne moim zdaniem.
każdy związek może się rozpaść i wychodzi na to samo

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry