Nie mówiąc o alimentach...Nie uważasz, że dziecko zasługuje na to, żeby być spłodzone z miłości i w tej miłości być wychowywane, a nie z widzimisię, że ktoś zapragnął zostać ojcem i pragnie zapłodnić randomową kobietę?![]()
Myślę że bardziej krzywdzące by było ograniczanie kontaktów, szarpanie się między sobą, nastawianie dziecka przeciwko drugiemu rodzicowi, a to dziecko było by tylko nieszczęśliwe i w dorosłości pewnie i tak by się odcięło.Nie mówiąc o alimentach...
Takktoś tu się rozpędził z oceną... może i kontrowersyjny temat, jednak myślę, że są kobiety, które mają instynkt macierzyński a nie spotkały na swojej drodze właściwej osoby, może to ja ? nie ważne, jak się skrzyżują ścieżki dwóch osób, którzy myślą o tym samym a może się zakochają zanim dojdzie do zapłodnienia ?
To chyba Twój anons powinien być napisany w nieco inny sposób. Tak to sprawiasz wrażenie jakbyś w Tworkach dorwał się do internetu i raczej nikogo nie zachęcisz, no chyba że jakąś Panią co w tym samym budynku na oddziale dla kobiet również jakimś cudem znalazła dostęp do internetu.ktoś tu się rozpędził z oceną... może i kontrowersyjny temat, jednak myślę, że są kobiety, które mają instynkt macierzyński a nie spotkały na swojej drodze właściwej osoby, może to ja ? nie ważne, jak się skrzyżują ścieżki dwóch osób, którzy myślą o tym samym a może się zakochają zanim dojdzie do zapłodnienia ?
Hm...to trudny temat, bo między innymi wymaga bardzo stonowanych wypowiedzi i doswiadczonych rozmówców, inaczej będzie tylko laniem naftytemat....do dyskusji, o pragnieniach wielu osób, być może nie ma tu takich, jak to mówią warto rozmawiać![]()
Jak pragnieniem wielu osób jest płodzenie dzieci oferując swoje DNA przez ogłoszenie nie myśląc o komforcie psychicznym dziecka to wybacz, ale uważam że takie DNA powinno zostać wyeliminowane i w takich przypadkach jestem za przymusową wazektomią/podwiązaniem jajowodów żeby takie osobniki się nie rozmnażały.temat....do dyskusji, o pragnieniach wielu osób, być może nie ma tu takich, jak to mówią warto rozmawiać![]()
Jak pragnieniem wielu osób jest płodzenie dzieci oferując swoje DNA przez ogłoszenie nie myśląc o komforcie psychicznym dziecka to wybacz, ale uważam że takie DNA powinno zostać wyeliminowane i w takich przypadkach jestem za przymusową wazektomią/podwiązaniem jajowodów żeby takie osobniki się nie rozmnażały.
Wiesz czego mi brakuje w tym wszystkim? Mało jest informacji dlaczego twoje plemniki beda najlepszym materialem genetycznym. Może zechcesz kandydatki w jakis orginalny sposob zachecic. Musze Ci przyznac ze jestes chyba pionierem w tym temacie, ale sprzedaj sie jakos.Jestem ciekawy czy są tu Panie, które pragną zajść w ciążę a nie mają partnera, chciałbym zostać ojcem![]()
Rozumiem to co czytam, ale jeżeli masz co innego na myśli to napisz to w taki sposób żeby miało ręce i nogi. A co w przypadku kiedy nie zaiskrzy, a spełnicie swoje pragnienia i spłodzicie dziecko? Jakie ono ma start w życiu? Mocno egoistyczne moim zdaniem.chyba nie zrozumiałaś... ten temat to okazja poznać kogoś o podobnych pragnieniach, czy zaiskrzy ? kto wie
jeśli wytworzy się chemia podczas spotkania do tego wspólny cel, to kto wie co z tego wyjdzie. Był nawet jakiś romantyczny film w tym temacieWiesz czego mi brakuje w tym wszystkim? Mało jest informacji dlaczego twoje plemniki beda najlepszym materialem genetycznym. Może zechcesz kandydatki w jakis orginalny sposob zachecic. Musze Ci przyznac ze jestes chyba pionierem w tym temacie, ale sprzedaj sie jakos.
każdy związek może się rozpaść i wychodzi na to samoRozumiem to co czytam, ale jeżeli masz co innego na myśli to napisz to w taki sposób żeby miało ręce i nogi. A co w przypadku kiedy nie zaiskrzy, a spełnicie swoje pragnienia i spłodzicie dziecko? Jakie ono ma start w życiu? Mocno egoistyczne moim zdaniem.