• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

zapłodnię

Kobieta

kaami

Nowicjusz
każdy związek może się rozpaść i wychodzi na to samo
Zgoda, ale jak dziecko zostaje spłodzone z miłości to wygląda nieco inaczej niż dziecko spłodzone bo ktoś miał taką fanaberię i wstawił sobie ogłoszenie żeby znaleźć kobietę która sobie pomyśli 'w sumie czemu nie, YOLO'.
Jak myślisz jak poczuło by się dziecko które by mogło mieć wyświetlony film, że rodzice się kochali, zdecydowali się na potomka, ale im nie wyszło, a jak poczuło by się dziecko, które by przeczytało ogłoszenie ojca w internecie?

Mężczyzna

Bartolini

Podrywacz
Zgoda, ale jak dziecko zostaje spłodzone z miłości to wygląda nieco inaczej niż dziecko spłodzone bo ktoś miał taką fanaberię i wstawił sobie ogłoszenie żeby znaleźć kobietę która sobie pomyśli 'w sumie czemu nie, YOLO'.
Jak myślisz jak poczuło by się dziecko które by mogło mieć wyświetlony film, że rodzice się kochali, zdecydowali się na potomka, ale im nie wyszło, a jak poczuło by się dziecko, które by przeczytało ogłoszenie ojca w internecie?
a kto powiedział, że miłość nie wypali, co za różnica gdzie się ktoś pozna, dziecko będzie czytać posty z forum

Ostatnia edycja:
Kobieta

kaami

Nowicjusz
Dodatkowo zapytam czy nie sądzisz, że lepiej by wyglądało jak byś napisał 'Poznam Panią, z którą będę mógł miło spędzić czas, porozmawiać na każdy temat, a jak zaiskrzy to jestem gotowy założyć rodzinę.'? Jeżeli nie widzisz różnicy w tym co Ty napisałeś w ogłoszeniu, a tym jak ujęłam to ja powyżej to błagam, nie rozmnażaj się, a wtedy ja mocno będę trzymać kciuki za to żeby żadna kobieta nie skusiła się na takie ogłoszenie.

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
Pamiętajcie o temacie:)
Przepraszam Was bardzo, ale dmucham na zimne😌 a bylem wiernym kibicem, więc mogę być współwinny eskalacji🤣

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry