• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zalewanie

Mężczyzna

dewastator

Nowicjusz
Ja zalewam tylko te które idą już do wyrzucenia. A tak to bawię się nieraz jej szpilkami, balerinkami albo botkami, ale to zakładam gumkę żeby nie zostawić śladu. Jakoś nie mógłbym pobrudzić jej butów wiedząc że później je zakłada. :)
O widzę, że masz podobnie jak ja. Tylko zalewam tekstylia dziewczyny jak idą do wyrzucenia albo na szmaty do kurzu. Ciekawy pomysł z tą gumką żeby nie było śladu, nie pomyślałem o tym, jak idą rzeczy na szmaty :) ale ocieranie się k*tasem i zalanie wyrzucanych ciuchów jest fajną formą pożegnania z materiałem, który dobrze się kojarzył. Pożegnalna zrzutka zawsze idzie w miejsca intymne :)

Mężczyzna

4xblah

Nowicjusz
O widzę, że masz podobnie jak ja. Tylko zalewam tekstylia dziewczyny jak idą do wyrzucenia albo na szmaty do kurzu. Ciekawy pomysł z tą gumką żeby nie było śladu, nie pomyślałem o tym, jak idą rzeczy na szmaty :) ale ocieranie się k*tasem i zalanie wyrzucanych ciuchów jest fajną formą pożegnania z materiałem, który dobrze się kojarzył. Pożegnalna zrzutka zawsze idzie w miejsca intymne :)
Z gumką tez jest milej jeśli chodzi o masturbacje butami. Czasami jak próbowałem bez i wkładałem kutasa w botki albo ściskałem go dwoma butami to po prostu boli. :) a w gumce milutko i sama przyjemność. Ostatnio moja robiła czystkę rajstop i skarpetek takich nylonowych, oczywiście szybki spuścił poszedł w nie i do wyrzucenia.

Mężczyzna

dewastator

Nowicjusz
Z gumką tez jest milej jeśli chodzi o masturbacje butami. Czasami jak próbowałem bez i wkładałem kutasa w botki albo ściskałem go dwoma butami to po prostu boli. :) a w gumce milutko i sama przyjemność. Ostatnio moja robiła czystkę rajstop i skarpetek takich nylonowych, oczywiście szybki spuścił poszedł w nie i do wyrzucenia.
myślalem ze gumka zeby nie bylo sladow "sexu" ze zniszczonym materialem na smieci ;) z rajstopami i skarpetkami nie uzywasz gumki?

Mężczyzna

4xblah

Nowicjusz
myślalem ze gumka zeby nie bylo sladow "sexu" ze zniszczonym materialem na smieci ;) z rajstopami i skarpetkami nie uzywasz gumki?
Tak bez gumki, penis ląduje w te część stopkowa i jazda, ewentualnie kończę tam gdzie rajstopy stykają się z cipka, kończę i wycieram rajstopy albo skarpetki żeby później jak najmniej były sztywne :p

Mężczyzna

dewastator

Nowicjusz
Chętnie zalał bym jakieś stringi
a ja mam dwie pary stringów ze śladami śluzu po modelkach, które czekają już tylko na zalanie przez mojego albo cudzego penisa, a potem nożyczki i w ognisko pewnie.