• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zalewanie żony

Mężczyzna

hubercik998

Cichy Podglądacz
Część, jestem Hubert mam 28 lat, żona 27, od marca będę w niej kończył w celu starania się o dziecko, wszystkie suplementy biore, zero alkoholu, papierosów. Ogólnie już nie mogę doczekać się aż będę zalewał, a jednocześnie jest delikatny stres, też tak mieliście ?

Mężczyzna

darekplc

Cichy Podglądacz
Po pierwsze wyluzuj a po drugie ciesz się fajnym seksem po trzecie masz jeszcze koło roku na wystawie się na zapas

Mężczyzna

łukowianin40

Podrywacz
Zadbaj o kondycję, a dla obojga zalecam dlugie sesje masażu i dotyku przed zabawą. Delikatny stres pobudza do działania. Ja się cieszyłem ale prawdziwy seks zaczał się w pierwszym miesacu ciąży. Żona mogla się bzykać non stop. Ostro delikatnie nie ważne byle się bzykać.

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
Część, jestem Hubert mam 28 lat, żona 27, od marca będę w niej kończył w celu starania się o dziecko, wszystkie suplementy biore, zero alkoholu, papierosów. Ogólnie już nie mogę doczekać się aż będę zalewał, a jednocześnie jest delikatny stres, też tak mieliście ?
A stres dlaczego? Po prostu się bzykajcie. Nie myślcie o robieniu dziecka, tylko i miłym nieskrępowanym seksie.

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Jak będziesz się nastawiał na robienie dziecka programowo to nie zajdzie w ciążę nawet jak byś ją przez pół roku codziennie zalewał. Wiem to z autopsji. wogule nie myślcie o dziecku. Po prostu to róbcie i tyle.

Mężczyzna

DruhBoruch

Biegły Uwodziciel
Jak po roku nic nie ruszy, to zostanie już tylko pogadać z listonoszem.

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Nie, nawet nie zuważylem. Dopiero zona mi powiedziała🤷‍♂️:)
Jakoś tak...samo przyszło, bezstresowo
Piłem, paliłem itd. .Dzieci całe i zdrowe, nawet poczucie humoru mają po tatusiu i podobne są:cool:

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Samolub33

Cichy Podglądacz
Powyższe wypowiedzi są właściwe. Nie spinaj się. Ja miałem tak a żona prY pierwszym dziecku. Dbanie o szczegóły, sprawdzanie dni płodnych itd itp. staraliśmy się pół roku. Przy drugim, bzykkaaisy się spontanicznie, na luzie i bardziej dla przyjemności niż poczęcia. W efekcie druga ciąża pojawiła się w ciągu miesiąca od naszej decyzji że chcemy drugie. Robienie dzieci to ma być przyjemność, a nie obbboz pracy. Powodzenia i be stresu.