• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zalewanie żony

Mężczyzna

hubercik998

Cichy Podglądacz
Część, jestem Hubert mam 28 lat, żona 27, od marca będę w niej kończył w celu starania się o dziecko, wszystkie suplementy biore, zero alkoholu, papierosów. Ogólnie już nie mogę doczekać się aż będę zalewał, a jednocześnie jest delikatny stres, też tak mieliście ?

Mężczyzna

darekplc

Cichy Podglądacz
Po pierwsze wyluzuj a po drugie ciesz się fajnym seksem po trzecie masz jeszcze koło roku na wystawie się na zapas

Mężczyzna

Duńczyk za to z Polski

Biegły Uwodziciel
Zadbaj o kondycję, a dla obojga zalecam dlugie sesje masażu i dotyku przed zabawą. Delikatny stres pobudza do działania. Ja się cieszyłem ale prawdziwy seks zaczał się w pierwszym miesacu ciąży. Żona mogla się bzykać non stop. Ostro delikatnie nie ważne byle się bzykać.

Mężczyzna

Warszawiak82

Biegły Uwodziciel
Część, jestem Hubert mam 28 lat, żona 27, od marca będę w niej kończył w celu starania się o dziecko, wszystkie suplementy biore, zero alkoholu, papierosów. Ogólnie już nie mogę doczekać się aż będę zalewał, a jednocześnie jest delikatny stres, też tak mieliście ?
A stres dlaczego? Po prostu się bzykajcie. Nie myślcie o robieniu dziecka, tylko i miłym nieskrępowanym seksie.

Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
Jak będziesz się nastawiał na robienie dziecka programowo to nie zajdzie w ciążę nawet jak byś ją przez pół roku codziennie zalewał. Wiem to z autopsji. wogule nie myślcie o dziecku. Po prostu to róbcie i tyle.

Mężczyzna

DruhBoruch

Erotoman
Jak po roku nic nie ruszy, to zostanie już tylko pogadać z listonoszem.

G

-Greg-

Guest
Nie, nawet nie zuważylem. Dopiero zona mi powiedziała🤷‍♂️:)
Jakoś tak...samo przyszło, bezstresowo
Piłem, paliłem itd. .Dzieci całe i zdrowe, nawet poczucie humoru mają po tatusiu i podobne są:cool:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mężczyzna

Samolub33

Nowicjusz
Powyższe wypowiedzi są właściwe. Nie spinaj się. Ja miałem tak a żona prY pierwszym dziecku. Dbanie o szczegóły, sprawdzanie dni płodnych itd itp. staraliśmy się pół roku. Przy drugim, bzykkaaisy się spontanicznie, na luzie i bardziej dla przyjemności niż poczęcia. W efekcie druga ciąża pojawiła się w ciągu miesiąca od naszej decyzji że chcemy drugie. Robienie dzieci to ma być przyjemność, a nie obbboz pracy. Powodzenia i be stresu.

Mężczyzna

HarpMaster

Erotoman
No co ty? Jestem przystojny, więc nie musiałem zalewać:cool:
A dzieciaki mogą wybierać partnerów;)
Uprzedzam atak - wiele koleżanek może potwierdzić wygląd:ROFLMAO:
Charakter mam na myśli - z przykrością musze przyznać, że mój wygląd niestety leży i kwiczy, więc wiadomo kogo koleżanki będą wybierać :)