• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zaglądacie swoim partnerom w telefon ?

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Kurde... Musiałbym cały dzień poświęcić na przeniesienie zdjęć NSFW do kompa. :LOL: Jak mam ludzi wokół siebie i wchodzę na galerię, to zawsze telefon przykrywam, aby nikt kątem oka nie zajrzał na ekran. :ROFLMAO: To samo mam z przeglądarką, bo przy wpisywaniu w adres, wyświetlają się podpowiedzi do stron wiadomo jakich xD
Też tak czasem mam.
Coś odpalę, oglądam, ktoś nadchodzi, wygaszam telefon, zapominam...
A potem stoją ludzie blisko, odblokowuję fona a tu na ekranie post na sexforum "wasze ulubione sex gify" 😬

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
A potem stoją ludzie blisko, odblokowuję fona a tu na ekranie post na sexforum "wasze ulubione sex gify" 😬
I co? To jakiś wstyd? Coś złego?
A gdyby był post na forum: "wasze ulubione sposoby podrzynania gardła" ? To chyba byłby powód do ewentualnego wstydu, zażenowania.
Ale tak, w Polsce to wstyd mówić o seksie, wstyd uprawiać seks, a największy wstyd to szukać partnera. Obojętnie czy na całe życie czy do seksu. "nie pokazuję twarzy bo wiesz, praca" - "co praca, to zakazane jest szukać partnera?" - "no wiesz, to wstyd, jeszcze klient zobaczy albo rodzic ucznia".

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry