• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zachowanie kobiet

Mejts

Nowicjusz
Mam pytanie do pan, odnosnie zachowania wobec faceta. Co moze byc przyczyna jesli pisze sie z dziewczyna dziennie na fb, spotkanie bylo tylko raz bo reszta zawsze kolidowala z naszymi planami, ale byla chec wspolnego wyjazdu w gory itp. Nagle kontakt ucicha, zaczyna odpowiadac na nastepny dzien a po tej odpowiedzi po kilku dniach, ze w sumie to wlasciwie to nudzi sie bo siedzi sama. Kontak bardzo dobry i nagle nez przyczyny wyglada jakby nie miala ochoty na pisanie. Ktoras z was moze jest w stanie wytlumaczyc o co moze chodzic?

B

Basia

Guest
może po prostu boi się spotkania i nie ma do niego motywacji ? Albo coś jej się nie spodobało ?

może po prostu najprościej spytać się o co chodzi ?

A

artkam

Guest
A moze juz jej minelo i po prostu olewa z nadzieja, ze zrobisz to samo i nie bedzie musiala splawiac i sie tlumaczyc...

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
Nudzi się bo siedzi sama, a ty przez ten czas dawałeś jej trochę rozrywki. Ona nie ma ochoty na pisanie z tobą, tylko nie ma ochoty już z tobą utrzymywać kontaktu.
Tylko nie pisz jej wiadomości z różnymi pytaniami ,,czemu nie masz czasu ani ochoty,, bo pomyśli, że ją nękasz i nie dajesz jej spokoju.
Moja rada - olej księżniczkę, boś ty nie jej książę.

B

Basia

Guest
Saj zostałeś cynikiem i to takim okrutnym
Po co coś robić lepiej olać i płakać w kącie ze następna nie chciała

Skorpion

Erotoman
Mówienie komuś kto wali głową w chodnik, że chodnik jest twardy i żeby lepiej przestał jest cyniczne? :D

Owszem jest. Walenie głową w chodnik nie jest normalnym zachowaniem. Cynizm polega w tym momencie na tym, że wiem, że mówienie nic nie da, ale mówię, żeby nikt potem nie mógł stwierdzić, że nic nie zrobiłem.

B

Basia

Guest
Mówienie komuś kto wali głową w chodnik, że chodnik jest twardy i żeby lepiej przestał jest cyniczne? :D

a może nie że chodnik jest twardy tylko że szkoda głowy i można użyć młota pneumatycznego
Że Ty nie widzisz cynizmu to wcale mnie nie dziwi (choć dziwi mnie że chcesz się podobać kobietą którymi gardzisz i masz założenie że nigdy nic oprócz jednorazowego numerku Cię z nimi nie połączy) ale postawa typu wszystko jest do dupy, nic mi się nie chce i w ogóle po co cokolwiek robić (i nie mam tu na myśli tylko seksu) to raczej nie jest realizm jako taki. No chyba że realistyczne podejście do rezygnacji z wszystkiego.